Off topic chat zez soba!

Naprosto nisam znala gde da postavim ovu sliku, ali znam kako bih je prokomentarisala...

Ono, kada ne znate šta biste uradili sa svim tim kamenčićima, pa ih postavite sve u sat...

GAGA-Milano-.jpg

Rad u prodavnici satova?

Već neko vreme sam u potrazi za poslom, doduše u nekoj drugoj sferi, ali sam razmišljao i o trgovinsko-uslužnom radu kao što bi bilo mesto prodavca satova. Iskreno, najviše bih voleo da to bude u radnji koja se bavi ozbiljnijim, a ne modnim satovima, pa me je zanimalo da li neko na forumu ima iskustva sa druge strane kase, kakvo bih predznanje morao da pokažem ako bih pretendovao na radno mesto isl?

Re: Rad u prodavnici satova?

Ja nesto nemam informacija oko otvorenih novih radnih mesta u radnjama. Specificne su radnje skupljih satova, jer je tu uglavnom manji broj radnika zaposlen, dobro proveren kadar i sl. Mislim da je veća šansa u radnjama koje imaju modne i mid-range satove.
Meni takav posao mnogo interesantnije zvuci negde preko ili na brodu.
Pozz!

Re: Rad u prodavnici satova?

Ja nesto nema informacija oko otvorenih novih radnih mesta u radnjama. Specificne su radnje skupljih satova, jer je tu uglavnom manji broj radnika zaposlen, dobro proveren kadar i sl. Mislim da je veća šansa u radnjama koje imaju modne i mid-range satove.
Meni takav posao mnogo interesantnije zvuci negde preko ili na brodu.
Pozz!

Znam da je šansa veća, ali je izazov manji. Mada, zavisi šta posmatramo kao mid-range :D Najviše bih voleo da nađem nešto u radnjama koje prodaju Tissot, Omegu, Longines, Breitling i sličnu klasu, sve preko toga je već prevelika odgovornost. Opet, ako pre toga uspem da dođem do copywritera, ipak ću birati to kao stalni posao :D

To su ukinuli u dosta zemalja, nije da mi smeta ali je nepotreban haos. Ako se dobro secam poenta je bila usteda struje, sto postaje donekle irelevantno u danasnje vreme...

Back