zarekg Member Nov 2, 2014 #2,821 Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Mecka i Rolex. Jos samo kajla fali .
zare Member Nov 2, 2014 #2,822 Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova backarelli said: ....to neki homage Role a ? Gde si nabavio kućište ? Dosta dobro izgleda, kao i korman od Mečkedesa ... Click to expand... Cudo su Kinezi sta sve rade za homage
Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova backarelli said: ....to neki homage Role a ? Gde si nabavio kućište ? Dosta dobro izgleda, kao i korman od Mečkedesa ... Click to expand... Cudo su Kinezi sta sve rade za homage
backarelli Well-known member Nov 2, 2014 #2,823 Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Jest' vala profo... i to što kažeš :-D hehehH Attachments uploadfromtaptalk1414961407963.jpg 78 KB · Views: 97
zare Member Nov 2, 2014 #2,824 Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Kuciste je vrh, obrda savrsena jako je izdrzljivo, moze tenk preko njega da predje, evo i testirali su ga Last edited: Nov 2, 2014
Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Kuciste je vrh, obrda savrsena jako je izdrzljivo, moze tenk preko njega da predje, evo i testirali su ga
backarelli Well-known member Nov 2, 2014 #2,825 Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Pusti bre profo sad to.... daj još neku fotku home-Rolekanje i Mečkedesa Last edited: Nov 2, 2014
Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Pusti bre profo sad to.... daj još neku fotku home-Rolekanje i Mečkedesa
zare Member Nov 2, 2014 #2,826 Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Taman smo krenuli da se prozivamo i sada si me o'ladio:crying:, a ja se kao blesav razleteo trazim razdrndane Fordove po netu Evo jedne bez Mecke Last edited: Nov 2, 2014
Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Taman smo krenuli da se prozivamo i sada si me o'ladio:crying:, a ja se kao blesav razleteo trazim razdrndane Fordove po netu Evo jedne bez Mecke
backarelli Well-known member Nov 2, 2014 #2,827 Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Hahahahhh , pa ubismo temu našom zahebanciom .... daj da sevne još neki post nekog budućeg skupa (recimo iz irish-a) , pa ćemo opet koju :-D
Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Hahahahhh , pa ubismo temu našom zahebanciom .... daj da sevne još neki post nekog budućeg skupa (recimo iz irish-a) , pa ćemo opet koju :-D
zare Member Nov 2, 2014 #2,828 Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Evo zamolicemo lepo i uljudno nekoga od cinovnistva da prebaci nase zezanje u off topic
Re: Okupljanje članova foruma Svet Satova Evo zamolicemo lepo i uljudno nekoga od cinovnistva da prebaci nase zezanje u off topic
R raketa-paketa New member Nov 3, 2014 #2,829 koliko cesto cistite svoj sat ? Koliko cesto cistite i odrzavate svoj sat ?
Shmizla Administrator Staff member Nov 3, 2014 #2,830 Re: koliko cesto cistite svoj sat ? Mislis koliko ga cesto peremo vodom i sapunom?
R raketa-paketa New member Nov 3, 2014 #2,831 Re: koliko cesto cistite svoj sat ? Opcenito odrzavanje sata
MMario Well-known member Nov 4, 2014 #2,832 Re: koliko cesto cistite svoj sat ? Joooooj Baki, vidi ga....em Ford em plav FORD MUSTANG RTR sa čak 734 KS
Re: koliko cesto cistite svoj sat ? Joooooj Baki, vidi ga....em Ford em plav FORD MUSTANG RTR sa čak 734 KS
HADzI DALIBOR New member Nov 4, 2014 #2,834 Morel ovi ždrijebac ostat na putu kad se stisne!? 700 konja!!!
anbeast New member Nov 4, 2014 #2,836 To ide samo pravo (ali *ebeno brzo) Ja sam retro lik. Vise mi prija ovako nesto:
MMario Well-known member Nov 4, 2014 #2,837 O da, moze i taj.....ide mi uz godine :banghead:, mada mislim da je on na onih 400m, stisni!
himmelstrider New member Nov 5, 2014 #2,839 Re: koliko cesto cistite svoj sat ? MMario said: Joooooj Baki, vidi ga....em Ford em plav FORD MUSTANG RTR sa čak 734 KS View attachment 101008 Click to expand... Ameri su to, ne prave oni kola za krivine Sem Fokusa No, opet bih ja uzeo jednu 2JZ Toyotu Supra pre nego te njihove tamo
Re: koliko cesto cistite svoj sat ? MMario said: Joooooj Baki, vidi ga....em Ford em plav FORD MUSTANG RTR sa čak 734 KS View attachment 101008 Click to expand... Ameri su to, ne prave oni kola za krivine Sem Fokusa No, opet bih ja uzeo jednu 2JZ Toyotu Supra pre nego te njihove tamo
HADzI DALIBOR New member Nov 5, 2014 #2,840 Ovaj garant ima sređen podvoz inače se ne može voziti sa svom tom konjicom. A ako praktično gledamo,njima ni ne treba utegnuto auto kao za ostali svijet- prostora za voziti imaju na pretek.
Ovaj garant ima sređen podvoz inače se ne može voziti sa svom tom konjicom. A ako praktično gledamo,njima ni ne treba utegnuto auto kao za ostali svijet- prostora za voziti imaju na pretek.