Zagor Super Moderator Staff member Dec 17, 2014 #3,001 Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ? Postovane kolege, da li neko ima iskustva sa ovom manifestacijom u Pranjanima Gledao sam nesto i na You tube ali ovo treba videti svojim ocima a bogami i degustirati.
Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ? Postovane kolege, da li neko ima iskustva sa ovom manifestacijom u Pranjanima Gledao sam nesto i na You tube ali ovo treba videti svojim ocima a bogami i degustirati.
vlajo New member Dec 18, 2014 #3,003 Zagi, ja sam degustirao Pranjansku rakiju, baš imam malo i komovice koje sam naručio za medicinske potrebe , iskustva su pozitivna
Zagi, ja sam degustirao Pranjansku rakiju, baš imam malo i komovice koje sam naručio za medicinske potrebe , iskustva su pozitivna
Vladimir NS Member Dec 19, 2014 #3,004 @Zagor Vidi se da su pod gasom, samo na ovoj zadnjoj fotki/reklami ima 6 sto slovnih, sto pravopisnih gresaka...
@Zagor Vidi se da su pod gasom, samo na ovoj zadnjoj fotki/reklami ima 6 sto slovnih, sto pravopisnih gresaka...
Zagor Super Moderator Staff member Dec 19, 2014 #3,005 Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ? Ako su iskustva pozitivna i ako bog da zdravlja 2015g. bicu prisutan :dance3:
Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ? Ako su iskustva pozitivna i ako bog da zdravlja 2015g. bicu prisutan :dance3:
HADzI DALIBOR New member Dec 19, 2014 #3,006 Iskustva mogu biti negativna jedino ako "popiješ" flašu,osim rakije! Ostalo je na nivou,garant.
kiss kiss bang bang New member Dec 22, 2014 #3,007 20 stvari koje današnji klinci nikada neće shvatiti - Domino magazin
milan zmaj New member Dec 25, 2014 #3,010 Dobar bokser Floyd Mayweather Ali gde ovo Attachments uploadfromtaptalk1419504749726.jpg 20.5 KB · Views: 130 uploadfromtaptalk1419504759076.jpg 15.4 KB · Views: 134
HADzI DALIBOR New member Dec 26, 2014 #3,012 Ide mu uz prsten i valjda uz košulju!? Tipično za hip hop kulturu.
himmelstrider New member Dec 26, 2014 #3,013 Tzv. "bling". Karakteristican nestabilnim osobama koje imaju potrebu da privuku paznju na neki nacin. Ako je ovo nekome lepo, vala...
Tzv. "bling". Karakteristican nestabilnim osobama koje imaju potrebu da privuku paznju na neki nacin. Ako je ovo nekome lepo, vala...
Baron New member Dec 27, 2014 #3,016 Pitanje administratorima- zašto mi talpatak aplikacija zauzima pola Gb memorije na i-phoni i mogu li da smanjim?
Pitanje administratorima- zašto mi talpatak aplikacija zauzima pola Gb memorije na i-phoni i mogu li da smanjim?
anbeast New member Dec 27, 2014 #3,018 milan zmaj said: Dobar bokser Floyd Mayweather Ali gde ovo Click to expand... Full Pavé - za ljude sa puno novca, a malo stila
milan zmaj said: Dobar bokser Floyd Mayweather Ali gde ovo Click to expand... Full Pavé - za ljude sa puno novca, a malo stila
Baron New member Dec 28, 2014 #3,019 Orf said: TapaTalk -> Settings -> Clear cache . Click to expand... Ne mogu u ios-u da nadjem settings na tapatalk.
Orf said: TapaTalk -> Settings -> Clear cache . Click to expand... Ne mogu u ios-u da nadjem settings na tapatalk.
HADzI DALIBOR New member Dec 28, 2014 #3,020 Vidi da nema negdje u uglu 3 tačke( ...) Ako ima pritisni i ućeš u podešavanja.