Off topic chat zez soba!

Ima fina ekipa šoumena sa revolverima. Strašno šta ljudi rade.
Jel zna neko kako se zove baja koji je izašao na crtu Kevinu Kostneru u "3000 milja do Grejslenda"? Čiča neki,glumi šerifa.

Kad smo kod ovoga, ja sam davno naleteo na jednog majstora.

Obratite paznju na to da se ispred njega trava vise ne vidi od delova glinenih golubova. Vezba, vezba i samo vezba

Zdravo drugari,

Znam da mozda i nije pravo mjesto za ovakva pitanja, ali kako mi je ovo, da kazem, maticni forum, stranica koju otvorim svaki dan, ko zna koliko puta, a i imam posla preko glave, pa ne mogu bas sad da krenem da zujim po netu i otvaram profile na drugim forumima, probacu ovdje, mozda neko i neko i mogne pomoci.

Naime, kupujem novi laptop, i imam vec par interesantnih ponuda, ali i pored toga sto mi je kompjuter sastavni dio struke i osnovni alat, ne mogu reci da su me tehnicki aspekti ikada previse zanimali, pa bih zamolio, ako je ko strucan u blizini, da mi se javi na pp, samo da ga pitam par pitanja vezano za performanse dva laptopa na koja sam bacio oko.

Unaprijed hvala!

Naravno, to sam vec ucinio putem pp-a, ali cu se ovako javno zahvaliti Himmelstrideru i Rusu, na pomoci i savjetima! Hvala drugari! :thumbup:

Da vas pitam nesto, mozda ce biti na ivici pravila foruma, ali je i dalje sport u pitanju :)

Da li se neko odavde bavi IPSC gadjanjem, ili zna nekog ko se njime bavi? Konkretno, interesuje me procedura, clanstvo, kao i cene svog tog zadovoljstva :)

Vidi na Mycity militry forumu. Tamo su svi(ili skoro svi) koji znaju nešto o pucanju. Pogledaj i Paluba forum i forum 63.padobranske.

Mislim da svi maju topike o IPSC gađanju.
Od naših članova jedino luger-a da pitaš ali njega nema dugo na forumu. Možda da mu pp pošalješ!?

Last edited:
Hvala na odgovoru, probacu. Kako na snagu stupa novi ZOOM, jasno je da posedovanje bez sportskog drustva vise nije moguce, a i odavno se interesujem za IPSC, pa resih da se malo angazujem i oko toga.

Sport je sam po sebi skup, ali vidim da se barem na to gleda povlasceno, pa je cena rekvizita dosta umanjena nego u maloprodaji. Hvala, u svakom slucaju

Back