Off topic chat zez soba!

Re: Interesantan način prikazivanja vremena

A ne, ja to na zdravstvenoj bazi.
Doduše, za količinu B vitamina koji nam je potreban u toku dana bi trebalo da popijem 2-3 gajbe.

Milane Milanoviću, reši li problem sa excel-om?
Da se nadamo virtuelnom pivu ili ne?

Zadnjih dana citam o tome kako su slanina,sunka,kobasice,dimljeno meso kancerogeni(pisu svetski mediji a nasi naravno prihvataju svakakve gluposti). Pitam se sta je onda SARMAsarma.jpg da nije mozda raketno gorivo:lol::banghead:

Last edited by a moderator:

Ne zaboravi da dobro zalijes vinom.Prijatno Dragojlovicu:thumbsup:

Možeš da pišeš prigovor carini i da uz to dostaviš fakturu iz banke pa da carinici uzmu paket u ponovno razmatranje. Zahtev možeš podneti pre preuzimanja paketa i uz plaćanje takse od nekih 500ak dinara.
Na ovom linku imaš nešto detaljnije Poštanske pošiljke
Drugari, danas sam konačno isterao pravdu! Stiglo je rešenje i prihvatili su mi prigovor i carina i pdv su obračunati po stvarnoj ceni. Hvala na savetima! Lep osećaj! p.s. Pravda je spora, ali dostižna! ;)

Veceras ispred jednog zagrebackog shopping centra. Covjek odlucio da ne treba ulagati u sofisticirane uredaje protiv krade golfa
uploadfromtaptalk1446489957056.jpg
uploadfromtaptalk1446490012530.jpg
Pa ga ti kradi

Kak je tebi dosadno subotom navecer.... Imas na DomaTv Misticnu rijeku, mozda najbolji film 21. stoljeca

me gledo sam to. sad se malo uveseljavam... na yubitou... palo mi na pamet "hej bosanac za cure si mamac", pa gle kaj sam našo:

a mogo bi i Vasiće gledat... jelda?

poslije bi mogo pogledat "dude where is my car" , i tak...

Last edited:
Back