Off topic chat zez soba!

Ja sam u kelikopteru[e
5d25a452b09c22aae23705b8812afa49.jpg
moji851]

Vladimire ne mogu da ti odgovorim , piše citiram:Korisnik Vladimir2211 je iskoristio prostor za čuvanje ličnih poruka tako da neće primati nove poruke dok ne očisti malo prostora. Ne znam kako je to moguće kada si se skoro registrovao. Pokušaću ponovo sutra.

Четврти пут за редом бити првак Европе није нешто што се често виђа у било ком спорту.
Свака част ватерполистима и хвала им.
8357884C-D464-44C5-A022-6E56564E10E8_cx0_cy10_cw0_w1023_r1_s.jpg

Овакав гест није чест у спорту. Свака част.
ПОТЕЗ О КОМЕ ПРИЧА ЕВРОПА: Господин Дејан Савић поново одушевио ватерполо свет (ВИДЕО) | Остали спортови | Novosti.rs

Doticni je Jim Reed ,tehnicki direktor Red Bull Air Race-a,nosio je ranije ana-digi Hamilton,mozda je i ovo neki?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Sada me je jedna TV emisija podsjetila na drugara iz trećeg razreda osnovne.. Taj dečko često je na najlakša pitanja odgovarao čudno, atipično:
- Koji mjesec u godini ima 28 dana?
- Svi - rekao bi Ivan.
- Hajde Ivane, ne blesavi se - namrštio bi se profesor. Znaš li ti koliko su dva i dva?
- Dvadesetidva - odgovorio bi Ivan s pogledom između lukavog i normalnog.
Koliko se sjećam, većina u razredu je mislila da je Ivan otkačen, čak pomalo i glup.Profesor se vidno ljutio.
Kasnije, kada sam postao tv dopisnik iz New Yorka, pitao sam jednog američkog nastavnika kako bi on reagirao na Ivanove odgovore..
- Pustio bih da odgovara. A u fus noti uz ocjenu dopisao bih "posebno inovativan, uputiti ga da kombinira rutinske odgovore s urođenom inventivnošću".
Ivan je završio u Americi i kada smo se čuli, 1980-te, već je bio profesor na Institutu za nuklearnu fiziku u Kaliforniji.
Kod nas je inventivnost u školi bila opasna pojava. U najmanju ruku riskirao si pogrdan nadimak koji bi te pratio cijeloga života.
Zato se za svaki slučaj većina drži štreberskog pristupa. Da se slučajno ne "provali".
Mnogi tako nastave kroz život.

Goran Milić

Back