milan zmaj New member Mar 23, 2011 #365 ANGEL II said: taj ima stila dok ti je ron....nije za decu :lol: Click to expand... kako bre nije za decuon ti i pravi decu ko zna koliko ih je napravio
ANGEL II said: taj ima stila dok ti je ron....nije za decu :lol: Click to expand... kako bre nije za decuon ti i pravi decu ko zna koliko ih je napravio
ANGEL II New member Mar 23, 2011 #366 milan zmaj said: kako bre nije za decuon ti i pravi decu ko zna koliko ih je napravio Click to expand... Ma nije za decu....poslaću ti video! :lol: Last edited: Mar 23, 2011
milan zmaj said: kako bre nije za decuon ti i pravi decu ko zna koliko ih je napravio Click to expand... Ma nije za decu....poslaću ti video! :lol:
Marko 5 New member Mar 24, 2011 #370 :lol: Ne bi me cudilo da uzme neko... :laugh: Pola pandura ne bi ni shvatilo :laugh:
VLADAN P Super Moderator Staff member Mar 24, 2011 #371 Poruka za Milana Zmaja-Ne mogu da ti odgovorim na p.p. jer ti je sanduče punbriši stare poruke.
dragon New member Mar 31, 2011 #372 ppppffffffffff.... milan pa još zmaj... samo je jedan zmaj ZMAJ! :lol: :lol:
milan zmaj New member Mar 31, 2011 #374 dragon said: Ljudi....... ja vidim zmajeve... :lol: :lol: Click to expand... cuo sam da na to deluje dosta stvari kad vidis neke stvari koje normalni ljudi ne vide...da nisi ti slucajno pobrkao....duvan i..
dragon said: Ljudi....... ja vidim zmajeve... :lol: :lol: Click to expand... cuo sam da na to deluje dosta stvari kad vidis neke stvari koje normalni ljudi ne vide...da nisi ti slucajno pobrkao....duvan i..
milan zmaj New member Apr 7, 2011 #376 koga nema bez njega se moze...nesto nsaim svoj ...pa je i biolje da me nema
Marko 5 New member Apr 8, 2011 #377 Ne pricaj gluposti rekoh ti. Ajde zivni malo,bez tebe forum nije isti.
ANGEL II New member Apr 8, 2011 #380 Marko 5 said: Ne pricaj gluposti rekoh ti. Ajde zivni malo,bez tebe forum nije isti. Click to expand... I mene nerviraš, živno si?
Marko 5 said: Ne pricaj gluposti rekoh ti. Ajde zivni malo,bez tebe forum nije isti. Click to expand... I mene nerviraš, živno si?