Off topic chat zez soba!

Manchester.jpg

Mogao je Vladimir P. P. i OVU gore ekipu da izvede protiv Slovenije, ne bi lošije prošli. Samo fali golman.
Uzgred, situacija koju do sada nisam video: nas pet prašinara spram pet crvenih komesara!!!
Jedva zbrisah.

Ne boj se, crveni su uvek prisutni, posmatraju iz prikrajka, skriveni, kamuflirani i uvek spremni za akciju ;)

LOL!!!

Znači kada stane sat, pravac vulkanizer!
Ovo je pravi servis, majstor sa masnim rukama,a sada je sigurno i u granicama COSC-a.
Kakvi kraljevi...

danas 13:07 #3
VLADAN P
  • profile.png
    Pregled profila
  • forum.png
    View Forum Posts
  • message.png
    Lična poruka
  • blog.png
    View Blog Entries
  • article.png
    View Articles
  • email.png
    Send Email
user-online.png

Senior Member
reputation_pos.png

Član od18.10.2010.LokacijaBeogradPoruke1.282Uticaj13

Danas je tačno godinu dana kako se ''zabavljamo'' :)
Sretna nam godišnjica!!!
Neki pokloni?

pa to je za onog manjeg zmaja...ne mogu ja od 191 cm da budem mali u odnosu na njegovih :))))) za male mali za velike ..:lol:

Moj dogadjaj od danas.U jednom malom gradu u zapadnom delu Srbije u gradu odakle sam, nosim kod sajdzije stari Citizen da mi uradi staklo. Covek zavrsava i ja ga pitam jel radi servis i kazem mu za drugi sat i da je u pitanju ETA 2824. On meni na to kaze: "Decak, ne znam ja sta ti je to ali ako je mehanicki sat ima da ga rasturim, podmazem i sklopim za jednoooooooo(razmilja) 800din!" :)))

Momci, lepo se dogovorite kada će ko da vozi i koji od motora, ali posle obavezno da vratite :D.
(Slikano juče kod opštine Vračar)

002-1.jpg

Moj dogadjaj od danas.U jednom malom gradu u zapadnom delu Srbije u gradu odakle sam, nosim kod sajdzije stari Citizen da mi uradi staklo. Covek zavrsava i ja ga pitam jel radi servis i kazem mu za drugi sat i da je u pitanju ETA 2824. On meni na to kaze: "Decak, ne znam ja sta ti je to ali ako je mehanicki sat ima da ga rasturim, podmazem i sklopim za jednoooooooo(razmilja) 800din!" :)))

Potpisujem da ce majstor dobro da uradi svoj posao. Govorim iz sopstvenog iskustva kada jedan stari majstor iz Jagodine nije znao oznaku mehanizma ali je sjajno uradio posao. U pitanju je bila ista ETA.

jedan jedini Vampir...
sali na stranu meni je jako zao onoga sto se desilo i necu vise da razmisljam da ono sto se pise dopada nekom ili ne. Najbolje je u svakom slucaju sedeti i citati sta se ima da citati. zasto da se osecam krivim za nesto sto mislim da nisam....
svakako niste to sto je bila tema jer da je tako Bezbi ne bi imao sanse protiv mene jer oka nisam sklopio i bolje da sam ovde proveo vreme

Back