backarelli
Well-known member
Ma idi do lekara...malo...cisto..da pogledaju...glavu.. )))
...pa kako ću preko reda, stigao si pre mene :flapper:
Ma idi do lekara...malo...cisto..da pogledaju...glavu.. )))
Feton je priča za sebe, izuzetak. Fenomenalan auto koji niko živ nije hteo da kupi zbog značke, iako je po svim karakteristikama spadao među A6, 5, E... Da smo iole normalna zemlja, Fetoni bi bili ultra-mega-giga dobra kupovina na tržištu polovnjaka.
Feton nije zamisljen kao pandan E klasi 5-i ili A6, vec klasi iznad. Audi A8, mer.S , BMW7
ne porediš valjda Omegu sa Samsungom :nono:
Ma nije malo, ali je moja argumentacija na drugim osnovama. Apstrahujem marketinsku maglu i trudim se da ocenjujem ono sto neki proizvod realno nudi. Cela prica je zapocela oko dokazivanja da je 20% veca cena VW u odnosu na konkurenciju placanje magle. Ok, treba postovati pionirski duh Epla, ali su se pretvorili u monstruma, prodavca magle. Trudim se da se emocionalno distanciram od bilo kog proizvoda masovne potrosnje... Ne kazem da brending nije svojevrstan kvalitet i da dobar dizajn ne treba platiti malo vise, ali ne zelim da me neko ''bije po usima'' samo radi brenda. Recimo, video sam i malo se poigrao sa Rolex explorerom i Omegom AT, nema sanse da bih dao 2000 dolara vise za Rolex samo zato sto je Rolex. (verovatno bolje drzi vrednost u daljoj prodaji (isto ko i VW) ali, iako na to treba misliti, nije vredno prvobitnog "dranja". Naravno, sve ovo je samo moj stav i apsolutno postujem da neko misli drugacije. (Volim polemike, pa se cesto trudim da argumentujem zasto nesto mislim, ali nemam nikakvih motiva da ubedim sagovornika u ispravnost svog misljenja)