Off topic chat zez soba!

Posle dužeg perioda neaktivnosti ovde zaključio sam sledeće: Što se manje družim sa vama, više mi para ostaje u džepu :lol:

Ko razume, shvatiće...

Bitno je sta tebi prija. Novac je samo prolazna stvar.
Dobrodosao u staro dobro drustvo.
Nesto ti se nakupila paucina u kafancetu, a ovaj vetar naneo lisce ispred ulaza. :( Biznis si zapostavio zbog ustede para. ;)
Pozz!

Ako je vec bilo reci o ovome, izvinjavam se.

Svi mi znamo sta su nosili nemacki(luftwaffe) piloti,
ali sta su nosili Japanski piloti?

Mislim da sam negde pročitao da je Seiko bio Japanski vojni sat u IIsv. ratu. Izgledali su ovako nekako (ovo je valjda reprodukcija).
t_aviatora.jpg

Last edited:
Ne znam, i ja sam se nadao da cu cuti odgovor.

Vlajo, moglo se pretpostaviti da je seiko u pitanju, nego koji? kakav dizajn? da li je bilo slicno kao kod nemaca, posebno dizajnirani satovi samo za pilote?

Pa,tako...uniforme ,kožne kape,one naočare..
Uostalom-

news-graphics-2007-_444980a.jpg

Jaaoooo, zelim.... :)

Ako je Zmaj ognjeni Milan pilot a la Tomislav Kruz, ja cu biti ""Sin bozanskog vetra". Biciklom sam vec potopio jedan neduzni Reno Klio, sta bih sve mogao da izvedem jednim Zeroom?!?!?....Ma, nosac aviona bih potopio. Ladno! :D

Da li slucajno ovi crveni markeri podsecaju na zrake sa zastave?

kamikaze-04.jpg

Ma ja bih tebe u ovu ekipu, samo u novom izdanju....[video=youtube;ZErk5TT5y60]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZErk5TT5y60#![/video]

Super video... Jel ono IK3 na snimku? Mnogo mi lici na Harikena pa ne mogu uvek da ga prepoznam. Sto je to bio jeroplan... Ko da danas pravimo Gripena, eejj... :D

Back