Omega Geneve automatic

Dali neko zna da mi odgovori šta je potrebno da bi se dobio Omegin sertifikat o autentičnosti sata i koliko košta.

Hmmm ne znam nista o sertifikatu ali znam da mozes da ih kontaktiras mailom posaljes im serijski broj sata i pitas ih o njemu sta te zanima. Mada im je baza od pre nego sto ih je Swatch kupio, tako da nove nemaju u bazi, tj datum proizvodnje i tako. Probaj. Mada koliko ja znam nikakav se sertifikat ne izdaje. A autetnicnost je najbolje potvrditi u Identico

Juče sam preuzeo Omegu sa servisa, časovničar mi kaže da još nije imao prilike da vidi ovako očuvan primerak sata iz 80. godina prošlog veka a da mehanizam bukvalno izgleda kao nov. Uradio je merenja i utvrdio da mehanizam kasni jednu sekundu dnevno. Zapisao sam serijski broj sata, kako mogu doznati tačnu godinu proizvodnje?

OMEGA-9.jpg

Omega dynamic, lep sat. Umalo da kupim jednu pre mesec dana. Dugo se vec ne pravi. Koliko se secam, 39mm?

Nikada do danas nisam video ovaj model i jako mi se dopada. Bas,bas. Mozda da je 42mm bi bilo prikladnije,ali verujem da je mocna i sa 39mm. Hvala na linkovima.

Back