Omega Planet Ocean

bgx

New member
Pozdrav,

hteo bih da kupim model iz naslova (bez hronometra), koriscen, imam nekoliko pitanja/nedoumica.

- Da li kupiti u Srbiji ili inostranstvu (konkretno Ebay sa isporukom u USA) ?

- Kako proveriti u Bg originalnost (dobio sam od zastupnika kontakt servisa Beolibel koji bi navodno mogao da utvrdi originalnost) i leganost ?

Konkretno, ovaj PO dolazi bez papira (da li ovo dobra cena za PO bez papira)

Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Seamaster Planet Ocean - ID 12233707 - Kupujem Prodajem

Na Ebay, aukcije, za ovaj model sa pratecom dokumentacijom i dodatnom opremom, se zavrsavaju na oko 2500 usd

Omega Seamaster Planet Ocean Po Co Axial Watch 42mm 2201 51 | eBay

Ovaj ce verovatno ici oko 2300 - 2500 usd

Omega Planet Ocean 42mm | eBay

Da li je neko kupovao skuplje satove na eBay-a i kakva su vasa iskustva /

Da li u Srbiji postoji neka sira ponuda ponuda Omega satova ili prodaja ide uglavnom preko interneta ?

Svaki savet i iskustvo je dobro doslo.

Pozdrav

bgx
Evo da ti makar malo olaksam u vezi Omege koju si gledao na kp. Video sam je uzivo i drzao u rukama. Ako me zelis nesto pitati kontaktiraj me na pp.
A i za Malbasica sam cuo sve pohvale, a ima i dobre cene.

Previše mi je rizično sat od 500+E kupovati internetom. Najbolje ovlasceni, pa neka bude 100-inak eura skuplji al dobijas urednu garanciju, racun, nema nervoze i razočaranja. Jos ako kupis u inostranstvu pa se ogrebes za tax...

Slazem se da je najbolje od zastupnika, jedino sto je ipak razlika dosta vise od 100-inak eur

Ne vidim sto ne bi uzeo preko neta, neki sat koji ti se svideo.
Konkretno tu megu mozes da dogovris sa prodavcem da je ponesete kod nekog casovnicara koji ce ti je pogledati i reci da li je riginal ili nije, to moze da bude Srba, Bojovic ali i mnogi drugi.
Naravno da je lepo otici u radnju i kupiti neki sat, ali nije bas kao sto baron kaze razlika neku stotinu gore, ponekad za tu razliku mozes da kupis jos jedan lep sat.

ako ti jos u radnji daju onaj sat iz izloga koji su svi pipali, gde je kais sa unutrasnje strane vec musav, onda neka hvala sem uz neki ozbiljan popust

jednom prilikom sam video u izlogu, nenosen, nov ali izgreban sat koji je stajao nekoliko prosecnih plata nasih

Ne vidim sto ne bi uzeo preko neta, neki sat koji ti se svideo.
Konkretno tu megu mozes da dogovris sa prodavcem da je ponesete kod nekog casovnicara koji ce ti je pogledati i reci da li je riginal ili nije, to moze da bude Srba, Bojovic ali i mnogi drugi.
Naravno da je lepo otici u radnju i kupiti neki sat, ali nije bas kao sto baron kaze razlika neku stotinu gore, ponekad za tu razliku mozes da kupis jos jedan lep sat.

Slazem se, jedino sto se zaista retko u ponudi kod nas nadje Planet Ocean.

Ovo po meni i nije neka povoljna cena. Za te novce može i neka chrono varijanta da se uzme.

Za sada kod nas nisam video u ponudi PO i to hrono po slicnoj ceni (barem po internet oglasima koje pratim) ?
Mada hrono varijanta nije moj izbor.

Last edited by a moderator:
Samo da se nadovezem na prvu poruku i kazem da je Beolibel pouzdan lik (Aleksandar Aca Jahno). Godinama prodaje veoma ozbiljne satove na sajmu antikviteta u Slaviji (neko se mozda i seca kad sam davno pomenuo moju povezanost sa tim sajmom). Ali da napomenem da nisam isao u servis/prodavnicu u Gracanickoj.

Da podignem malo temu iz mrtvih :)
Gledam bas koje su mi opcije za kupovinu planet ocean. Uzeo bih 2500 ili eventualno mozda 8500, ovo novije mi sve previse sljasti. Zvao sam malbasica, ne drze vise omege. Zvao sam absolut time (onako, vise reda radi) cena 5800e, mislim da tu ni popust ne bi pomogao. Na kp se trenutno nude 2 komada bez ikakvih papira.
Ne znam da li se u medjuvremenu pojavila neka nova varijanta za kupovinu, dolazi mi u obzir eventualno HR, Madjarska isl mozda neka casovnicarska radnja koja prodaje polovnjake uz garanciju?

Back