Omega servis u Srbiji i ex-yu državama

Foghorn_Leghorn

New member
Zdravo svima

Posto sam vec duze u inostranstvu pa nisam u toku sa zbivanjima jelte da li bi mi neko mogao reci gdje su i da li postoje :dry: servisni centri Omege u ex yu drzavama? I uopste da li neko ima iskustva sa oficijelnim servisiranjem branded mehanickih satova (prevashodno Omege) kod nas?

Hvala

Re:Omega servis "u nas"

Pozdrav Sinisa i dobrodosao na forum.

Licno nemam iskustva sa servisiranjem Omega satova u Srbiji, ali ovlasceni distributer Omege za Srbiju je i ovlasceni servis i kako oni tvrde popravljaju Omege do 10 god. starosti.

Takodje koliko sam video na zvanicnoj Omeginoj web stranici:

http://www.omegawatches.com/index.php?id=342

Postoje ovlasceni servisi u svim ex yu republikama. Izaberi u onoj listi 'Central Europe' a onda i zeljenu zemlju.

Pozdrav,
V.S.

Re:Omega servis "u nas"

bok
U Hrvatskoj ti mogu preporučit urara g,Ivan Puzak - Miškecov Prolaz - Zagreb

Re:Omega servis 'u nas'

Ciao,

imam Constellation Megasonic 720 Hz, neispravan. Jednom je jedan časovničar u Bg nešto pokušavao ali je vratio sat i rekao da ništa ne može da uradi. Na Net-u (strani forumi) sam uhvatio ponešto, uglavnom se svodi na to da je popravka ovih elektronaca skupa i neizvesna avantura. Ima li neko savet? Da dignem ruke od originala i pokušam sa ETA/Ronda/Miyota kombinacijom (spolja sat je lepo očuvan i onako moćno izgleda).

Unapred hvala!:(

Re:Omega servis \"u nas\"

Da, kako si se izrazio, sat stvarno mocno izgleda, ali nazalost ne znam ko bi kod nas bio u stanju da ga popravi. Za mehanicke satove i pomozi Boze, ali za te sa kvarcnim mehanizmima zaista ne znam koga bih preporucio.
Mozda da pokusas sa nekim drugim mehanizmom (ETA recimo) a da originalni sacuvas u nekoj antistatik kesici za svaki slucaj ako se nadje neki znalac koji to moze popraviti kako bi sat vratio u originalno stanje.

Sto se tice preporuke watchmaga, mozda je taj casovnicar u stanju da popravi i tvoju Omegu, a postoji mogucnost da ti ja odnesem taj sat na servis posto povremeno idem u Zagreb poslovno.

Pozdrav,
V.S.

Back