Online prodavnice satova - Linkovi

Verujem da je to prvo pravilo svake kupovine, tiha :D

@jagodaNBG: Stvarno steta sto se sve tako izdesavalo...Verovatno ce sve na kraju biti u redu, ali cimanje oko povracaja i razocaranje u trenutku kada je izgledalo da sat samo sto nije sleteo na tvoju ruku nemaju cenu...

i razocaranje u trenutku kada je izgledalo da sat samo sto nije sleteo na tvoju ruku nemaju cenu...

e ovo mi najteze pada, bas dugo mi se svidja ovaj sat i mozes zamisliti radost kad sam ga "uzeo" za 46eura; i samo sam cekao da mi posalju tracking number i da svaki dan proveravam gde je sat :)

neodlucan

Ima li mozda neko ískustva sa kupovinom na 21jewels.com Dok sam se ja smislio sta hocu [ seiko skz323 ], nema ga vise na cretionwatches, pa sad ne znam ko je jos pouzdan ?!

Re: pomoc

Pozdrav, upravo sad hoću da kupim sat sa discountwatch-a i vidim da je jedina opcija slanja UPS.
Da li ima nekih dodatnih troškova sa ovim vidom slanja osim carine i PDV kada sat bude stigao?
Hvala

Meni se cini da oni ne salju van Japana.
U svakom slucaju nije na odmet da im posaljes mail i pitas ih.:)

Да ли је неко имао искуства - поручивао са сајта SeiyaJapan.com ? Делују повољно поготово са САРБ линијом, а колико сам сконтао цене су им са свим дажбинама (ограђују се само од страних царина и пореза).

Nisam licno porucivao od njih, ali znam da je dosta clanova kupovalo i da je prodavac odlican.

САРБ 033/035 за 400 е. (укљ. нашу царину и ПДВ, њихов шипинг+пошт.) - нешто ми је ту сумњиво :huh: и јаако примамљиво:yes4:

Back