Orient satovi

Od kad sam video Kamasu ne izlazi mi iz glave, gotovo sigurno cu kupiti jedan.E sad, malo sam trazio po netu i video sam nekoliko kojima umesto Engleskog na danima u nedelji stoje neke cudne skracenice, MAR, MIE....Pretpostavljam da je to radjeno za neko drugo trziste pa se pitam ima li razlike medju njima i koliko je pametno kupiti takav sat.

To je isti sat.Oznake su uobičajeno dvojezične - na engleskom i španskom jeziku.

Ti biraš na kom će se jeziku prikazivati informacije.

Od kad sam video Kamasu ne izlazi mi iz glave, gotovo sigurno cu kupiti jedan.E sad, malo sam trazio po netu i video sam nekoliko kojima umesto Engleskog na danima u nedelji stoje neke cudne skracenice, MAR, MIE....Pretpostavljam da je to radjeno za neko drugo trziste pa se pitam ima li razlike medju njima i koliko je pametno kupiti takav sat.

To bi trebao biti italijanski

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad će stari da ide upola cene :D
Mnogo ga "ušareniše"... što reče neko u komentarima, i trapez i krug i pravougaonik i trougao...
Prva verzija je mnogo skladnija.

Bilo bi lepo kad bi stari otisao upola cene ali tesko.Sto vise gledam i meni je predhodni lepsi, narocito plavi.

Žao mi je što nisam uhvatio skrinšot...
na emag.hu je pre par dana bio na akciji za 70000 i koju forintu
Dobro nije pola ali 30% je bio jeftiniji od standardnih 105000 odnosno 285€...
Treba samo pratiti... a i imati nekog da donese :)

Kanno
49eb8dafd389982b9789ba4dea26c119.jpg

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

Pozdrav, treba mi servis za Orient Triton sat. Otpala je krunica, to jest mogu da je zašrafim i da odšrafim i navijem sat, ali kad pokušam da podesim datum ili vreme ona otpada. Probao sam sa o clock servisom, kao zavnični servis za T grupu, koji od skora rade Orient za našu zemlju, ali imam loše iskustvo. Više meseci čekanja na deo koji su naručili i ništa, plus dosta arogantan odnos. Zainteresovan sam i za prodaju sata ako je neko zainteresovan.

Back