Orient Star

Milanche78

New member
Imam ponudu za kupovinu 2 Orient star classic sata
OrientStarWZ0071EL01.jpgOrientStarWZ0091EL02.jpg

Jesu polovni i bez garancije ali u perfektnom stanju, posebno crni. Prodavac je veoma pouzdan, a cena oko 350$ po satu, sa postarinom.
Specifikacija:
  • Orient Automatic Movement.
  • Handwinding and Hacking.
  • Accuracy: +25 to -15 seconds daily
  • Sapphire Crystal with A.R. inner coating
  • See-thru screw down caseback
  • 39.3mm diameter without crown
  • 12.5mm thick
  • 150gms in weight
  • 100m water resistance
  • 40 hours power reserve
  • Date Window
  • Power Reserve Feature
  • Luminous Hands and indexes
  • Stainless Steel Case and Bracelet

Sta mislite o ponudi, ovi orienti mi se bas svidjaju, mozda jos da ima i beli:man_in_love:
sa druge strane imam ponudu za novi Laco, koji je jeftiniji, pa skoro duplo (sa Miyota mehanizmom), ali ima dosta lose mineralno staklo, dobro, ima i boljih ali skupljih laco modela.

Ja jesam poštovalac Orient satova i po pravilu ih smatrm dobrom kupovinom ali u ovom konkretnom primeru bih se opredelio za Laco varijantu i to ISKLJUČIVO zbog izgleda.:D
Nemoj me preozbiljno shvatiti-veoma sam subjektivan,ali ona pilotska varijanta Laco mi je, jednostavno,vizuelno blizu savršenstva dok Orient ima mnogo lepše satove od predstavljenih.

2 komada u paketu,polovni i svaki je 350USD? Nije ponuda bas tako primamljiva, mislim da i inace traze slicnu sumu za taj model. Kod ovih je fora jer imaju noviji Orientov mehanizam koji ima hack, prijasnji modeli ga nisu imali kad je mene taj sat zanimao.

Jes' matora tema ALI, Orient ima IN HOUSE mehanizam sa komplikacijom rezerve snage. Valjda to znaci nesto :lol:

Back