C cesnakb New member Oct 26, 2011 #1 Kupio sam žensku omegu za 200din pa me interesuje šta sam uzeo. Ako neko zna neka napiše. Hvala.
banja New member Oct 26, 2011 #2 Meni ovo lici na jeftinu repliku...Nisam strucan, odma da kazem ali izneo sam moje misljenje...ukoliko gresim,neko ce da me demantuje...ali s obzirom da si sat platio 200 din, ne treba mnogo da se opterecujes..... Pozz
Meni ovo lici na jeftinu repliku...Nisam strucan, odma da kazem ali izneo sam moje misljenje...ukoliko gresim,neko ce da me demantuje...ali s obzirom da si sat platio 200 din, ne treba mnogo da se opterecujes..... Pozz
milan zmaj New member Oct 26, 2011 #6 Za 200 dinara nema ni plastikanaca ali nije bitno to...bitna je paznja! nek nosi dok traje a posle kad pozelis da joj kupis nesto onda se raspitas Poz p.s ako si kupio nekoj zenskoj dragoj osobi
Za 200 dinara nema ni plastikanaca ali nije bitno to...bitna je paznja! nek nosi dok traje a posle kad pozelis da joj kupis nesto onda se raspitas Poz p.s ako si kupio nekoj zenskoj dragoj osobi
C cesnakb New member Oct 26, 2011 #7 Hvala svima. Kupio sam jer zena ima slicnu omegu a na slici se nije videlo sta je. Za te pare nije ni bitno.
Hvala svima. Kupio sam jer zena ima slicnu omegu a na slici se nije videlo sta je. Za te pare nije ni bitno.