skydrummer New member May 14, 2014 #21 Čestitke, u zdravlju ga nosio. Pretpostavljam da je to Milanov sat.
Shmizla Administrator Staff member May 14, 2014 #22 Cestitke i od mene! Adekvatan sat za ove kisne dane. Pozz!
P pablito New member Mar 9, 2016 #25 Postovne kolege, samo da javim da sam ziv da ne brinete U medjuvremenu ostao vjeran morskim aktivnostima te shodno tome da se pohvalim novim drugarima Ovog lepotana uzeo prije par dana Last edited by a moderator: Mar 9, 2016
Postovne kolege, samo da javim da sam ziv da ne brinete U medjuvremenu ostao vjeran morskim aktivnostima te shodno tome da se pohvalim novim drugarima Ovog lepotana uzeo prije par dana
Petar012 New member Mar 9, 2016 #26 Taj Seastar mi je jedan od najlepših satova koje sam video, iako mu kazaljke liče na... Hm... izvestan polni organ
Taj Seastar mi je jedan od najlepših satova koje sam video, iako mu kazaljke liče na... Hm... izvestan polni organ
milan zmaj New member Jun 9, 2016 #28 Pablito imao sam prilike da vidim uzivo taj Oris i Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
P pablito New member Nov 5, 2019 #29 Mali update, satic koji je sa mnom prosao svasta i koji ostaje trajno Sumo SBDC001 Sent from my iPhone using Tapatalk
Mali update, satic koji je sa mnom prosao svasta i koji ostaje trajno Sumo SBDC001 Sent from my iPhone using Tapatalk
P pablito New member Nov 12, 2019 #32 Hvala Zmaje , jurim sad onaj donkey strap na sivo sto ide kao sto si ti imao ali izgleda da je manufaktura prsla. Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala Zmaje , jurim sad onaj donkey strap na sivo sto ide kao sto si ti imao ali izgleda da je manufaktura prsla. Sent from my iPhone using Tapatalk
milan zmaj New member Nov 13, 2019 #34 Ni meni nije odgovarao..kad sam ga zvao Послато са SM-N960F помоћу Тапатока