Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!

Da, baš skoro sedim u Pastisu, bukvalno svi oko mene po Rolexa, i muško i žensko.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Upravo mi se bivsi kolega pohvalio prvom kupovinom sata...
f4e7433df28cc5148676bd69f747e582.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

koliko je meni poznato, uglavnom se ne rade replike ovih radio controled i ostalih komplikovanih sisitema. ako sve na satu radi trebalo bi da je original. i ovaj lume deluje originalno (obicno stave jeftin). taj lik mislim da dovlaci satove sa brodova na kojima radi on ili neki njegov prijatelj. cena ovog sata u jomashopu na primer je ~300usd.

Pa on kaze da donosi sa brodova, ali satovi nisu novi ima tragova koriscenja na narukvici recimo. Pa mi nije jasno kako sa kruzera donose polovne satove :-)

JomaShop je ok, ali ja ne znam da li bih smeo da se upustam u to. 300usd je sat i 50usd je postarina, carina i pdv 28% izadje 430 usd odprilike.

Na amazon.de je oko 490e sa dostavom za Austriju, tako da ova njegova cena od 220e deluje normalno za polovan sat.

Ne znam u pm!

..ja znam Ivan dobro, vec sam kupovao od njega vise puta a i on od mene. Licno sam ga upoznao i skroz ok momak. Slobodno trguj s njim ako se nadjete u ceni....

Hvala ti druze puno!

Ne volem ja da se cenkam, samo sam ga zamolio za opciju da sat vratim o svom trosku ako mi ne odgovara. Cekam odgovor, pa cu podeliti sa vam iskustva. Zatrebace nekom neiskusnom kao sto sam ja :-)

Back