Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!

• Thread starter Thread starter nikola0406
  • Start date Start date
Pomoć oko sata...

Poz
Sat je kupljen 70-tih u Austriji pokušao sam da nađem ovaj model ali bez uspeha ako ima neko ko se razume da mi kaže nešto više o ovom satu.

Attachments

• IMG_20130717_215721.jpg
    IMG_20130717_215721.jpg
    167.4 KB · Views: 177
  • IMG_20130717_215624.jpg
    IMG_20130717_215624.jpg
    170.3 KB · Views: 139
  • IMG_20130717_215649.jpg
    IMG_20130717_215649.jpg
    200 KB · Views: 124
Sat je kopija, i to jedna od najgorih koje sam imao prilike da vidim.

Edit: Umalo da zaboravim, dobro dosao na forum.

Last edited:
Sat je jako lep,a po sitnim detaljima izgleda kao da je original,ali opet slike su malo mutne,a azijati sve veštiji...
Da li si ga pitao da li je voljan da se nađete kod časovničara,koji bi proverio originalnost i ti njemu odmah posle toga keš u ruke?
Ako je kopija i on to zna,sigurno ne prihvata ovu opciju,jer neće da se cima :)
Takođe se dešavalo da se dogovorimo da može,a posle pola sata stiže SMS,kao šatro prodat sat :thumbdn:
Ja kada kupujem polovan brendirani sat,čak i kada ima sve papire,uvek se nađem sa prodavcem kod časovničara,koji ujedno proveri i ispravnost tog sata.Lakše mi je da ostanem bez 1000din,nego da mi uvale kopiju,jer nisam ekspert.

Hvala svima na odgovorima. Sada tek vidim da sam malo omašio temu. U boat je malo više skuplji za mene, za ovaj tissot je o.k. Zanima me samo da li za te pare oko 200 evra, + maksimum 20-30 još, ima nešto da se kupi bolje od ovog modela tissota ?

po meni licno ima, na primer sledece, mada i onaj tissot je dobra kupovina

seiko monster
svouoy.jpg

orient mako
mkd8p4.jpg

i ima da ti pretekne novac

Last edited:
Pozz,

nisam baš 100% siguran da je ovaj sat nije "fake"... Negde na youtube-u sam nasao filmic gde se lik zali na PRC 200 za koji je utvrdio da nije original. Jedan od vise pokazatelja su zuto zafarbane nitne (spojevi) malih zutih kazaljki sa mehanizmom sata, a ovde je bas takav slucaj, jasno se vidi. Na originalu one nisu ofarbane...

http://forums.watchuseek.com/f62/how-spot-fake-tissot-prc-200-a-339622.html

Kolega je u pravu, uzmi Mako, ja ga skoro pa i neskidam od kad sam ga kupio, a i prilično je jeftiniji...

po meni licno ima, na primer sledece, mada i onaj tissot je dobra kupovina

seiko monster

orient mako

i ima da ti pretekne novac

Last edited by a moderator:
Kad je Mako u pitanju, mogu da kazem da je po meni to jedan od boljih satova za nosenje, posto ima odlican odnos precnik-visina-tezina(barem po meni). Kad se u obzir uzme cena, sat je odlicna kupovina.

Ali, ako se uporedi sa Monsterom, nema sta da trazi. Monster je jednostavo za klasu bolji sat.

Back