Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!

Re: seiko 5 cal.7009 pomoc

Najbolje da ubacis sliku, onda ce neko moci da ti pomogne. Ljudi ne mogu da ti pomognu ako nisi sliku stavio. Evo pretece me Rus

metalika naterao :) si me da pogledam nekoliko mojih Seiko petica sa 7009 mehanizmom i na njihovom poklopcu kućišta ( niti na brojčaniku ) ne piše Japan, tako da odsustvo tog natpisa ništa ne znači. Moje petice su s kraja 80-tih . Inače Seiko 5 replike su baš retke , bar kod nas.

Kupovina kopije ti je bačena para. Iskrena preporuka bi bila da za te pare kupiš neki Casio ili Seiko, koji će te verno služiti. ;)

A taj mehanizam nema ništa slično sa mehanizmom ETA7750.

Na KP su slike sa interneta, nisu od sata koji se prodaje, tako da po slikama ne moze da se garantuje nista.

Edit: Jedino ako neko poznaje prodavca, pa da moze da potvrdi da prodaje ok satove(ja ga ne poznajem).

Last edited:
Za mnogo manje od 300e možeš da kupiš veoma sličan sat u radnji ukoliko želiš casio. Pogledaj po radnjama ili na internetu, jer kod satova često važi ona izreka - nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Slične modele možeš naći u seriji G-Shock, a lako su dostupni.

Meni ta replika izgleda musavo. Mada kad razmislim, sve replike koje sam video su mi imale taj musav izgled. :)

Back