Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!

Onda bi se mogla postaviti neka sličica gde dete nekog plasi. Znas onu igricu deciju kada se pojave i kažu: "BA!" misleci da ce nas uplasiti. :D

Moja sestričina govori BA! Ovde deca tako govore... ;)
Nema veze, šega, šala, pošalica! :)
Veliki pozz!

Re: Istorija Vostok satova - Amfibija i Komandirski

Dotični je orginalan.

Ako može neka neko od moderatora premesti pitanje i odgovor u odgovarajuću temu.

Re: Istorija Vostok satova - Amfibija i Komandirski

Deluje OK. Napisao sam u jednoj starijoj temi po čemu se prepoznaju:

Hteo bih da sa forumašima podelim i podatak da se falsifikuju i ruski satovi „Komandirskie".
View attachment 7237

Pošto malo govorim ruski, evo kako se ovde može prepoznati da se ne radi o originalu. Ako se pogleda natpis, vidi se da oznaku za rubine nije pisao neko ko zna ruski ili ćirilicu. Ne piše „камней", već „камнеN", a sastavljeno je i "MOCCCP". Ostale detalje nisam gledao, jer sličnih satova ima mali milion, ali na osnovu napisanog se vidi da sat nije video ni „r" od Rusije.

Edit: ne moraš da linkuješ oglas, prodavac je pouzdan.

Last edited:
Hvala vam
----------------------------------------------------------------------------------------
Zanima me koliko su cenjene ove posebne serije ovih satova...na primer ovahttp://www.kupujemprodajem.com/Vostok-ogranicena-serija-Bus-Gorbacov-11477678-oglas.htm

Last edited by a moderator:
Nisu ni previse posebne, a ni previse cenjene. Imaju gomilu takvih i slicnih serija, da kazem "reklamnih" na cijim se brojcanicima nalazilo sve i svasta.

Ono sto je stvarno cenjeno je recimo amfibija radio room, one izgledaju ovako
radio room.JPG
Samo sto se one tesko nalaze.

Sat je original, tu nema dileme, ali je stanje ocajno.
To se nikako ne isplati uzimati i popravljati. Barem se ja ne bih to radio.

Last edited:
Back