Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!

• Thread starter Thread starter nikola0406
  • Start date Start date
Pozdrav društvo.

Interesuje me šta mislite o ovom satu replika ili orginal https://www.kupujemprodajem.com/Jacques-Lemans-automatic-miyota--11537392-oglas.htm

Stupio sam u kontakt sa prodavcem, rezervisao sat, ali ne bih da potvrdim kupovinu dok ne razrešim par dilema koje me "brinu", a to su:

1. Jacques Lemans model 1-1176 ne postoji (tj postoji, ali iskaču neke dve slike na ruskim sajtovima Архив: Часы JAQUES Lemans 1 - 1176: 499 грн. - Наручные часы Кировоград на Slando, a taj sat na slikama i ne liči baš mnogo),
2. Logo JL na pozadini kućišta je ugraviran, a ne onako stilizovan kao hologram kao što je uobičajeno na JL satovima. Imam dva JL sata, od kojih je jedan dosta star ima bar 6-7 godina, ali i on ima stilizovan logo, a ne ugraviran. Znate na šta mislim maxresdefault.jpg
3. Sat podseća na model 1-1723 (Porto Automatic 1-1723 | Automatic | Watches | Jacques Lemans Shop), ali evidentno da nije to to...
4. I konačno, ako jeste orginal koji mehanizam je u njemu (čak ni na JL sajtu nije naznačeno koji mehanizmi su u JL satovima).

Hvala u napred.

Trebala bi da je Miyota unutra. Trazi sliku bez poklopca, pa ce se lako videti da li je kinez...

Treba mi misljenje za ovaj SEIKO...ako nije problemNije neki nabudzeni primerak, ali mi je simpa :)

xaxaxaxaxa, pa trebao si toliko, ovo je remek djelo rolex lažiranja :lol:

Re: koji je ovo model

Tesko da možeš da nađeš original IWC za 70KM! ;)

Ma jok...sve OK.Imam jednu Raketu zensku,crvenu...moram to da joj napravimOdosmo u ot

Primetio sam veliki priliv Tissot replika, bilo ih je i ranije, ali sad ih ima bukvalno svih modela.

Back