Prodaja kopija u bilo kojem obliku krši najmanje 6 trenutno važećih zakona, od zakona o zaštiti autorskih prava do zakona o obveznim odnosima i zakona o carini. Sama proizvodnja conterfeit robe je ilegalni posao u rangu proizvodnje i distribucije narkotika. Tako da ti baš ne drži priča vodu..Po meni nema niceg loseg ako neko napise da prodaje kopiju, problem je kada garantuje da prodaje original a jasno je da je u pitanju kopija
Po meni nema niceg loseg ako neko napise da prodaje kopiju, problem je kada garantuje da prodaje original a jasno je da je u pitanju kopija
Zaobiđi. Meni smrdi.Cao, nov sam na forumu, interesuje me da li mi neko moze reci da li je sat sa ovog linka zaista original?
https://m.kupujemprodajem.com/Tisso...G10-211-56751068-oglas.htm#mhs0-1520271704165
Unapred hvala![]()
Gospodo poznavaoci pomozite ubogom meni. Nekoliko dana proveravam ovaj sat i sad se setih da imam vas koji mozete da mi kazete istinu u dve tri reci. Naime sat sam dobio od ujaka iz Italije i on kaze da je original,ali meni djavo ne da mira,pa moram da proverim. View attachment 135687View attachment 135688View attachment 135689View attachment 135690