Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!

Btw

WatchShopping.com Inc. Iz USA šalje osiguranu pošiljku (DHL ili FedEx) sa propratnom fakturom na plaćeni iznos, što znači na tu cenu još sigurnih cca 30% dažbina +usluge speditera(30+€).E sad.. Ako nemaš nikog u Americi(kum,stari svat, brat,najbolji drug i sl.) koji ti mozda mogu preneti jeftinije, nije baš best buy.
U Austriji imaš Pandrof I tu Watch passion, Hour station I jos par Interesantnih radnji gde za te novce možeš da izabereš neki lep sat..

Hvala puno na odgovoru.
Ja bih iskreno bio najsretniji da se počastim Tudor GMT-em ali nažalost 1000E je trenutno najviše što mogu da se ispružim.
Pogledaću još malo šta ima, moram da priznam da nisam ljubitelj homage satova iako mi Certina i Steinhart deluju jako dobro (DS Action Diver mi doslovno izgleda kao Sub) pa ću u skladu sa tim tražiti nešto malo autentičnije, a ovaj Longines mi je jedino u cenovnom rangu za sada.

:beer::beer::beer:Nemaju zvaničnog distributera,nego naručuješ direktno preko njihovog sajta, s tim,da ti porez od njihovih 19% oni odmah rerundiraju nazad na tvoju karticu,pošto sat izlazi iz evropske unije,ali ćeš kod nas imati još za porez 20% i za carinu 10% = 30% i još 5.400 din usluga fed-ex ,ali opet na kraju svega ispašće ti dosta ispod tih 1.000 € , koliko si spremio za sat,tako da ćeš lepo moći i da se počastiš,da razbiješ maler.
Po gruboj proceni sve zajedno bi trebalo da te izađe oko 620 €.

Last edited:
Da li neko ima iskustva sa prodavcem Carllo na kupujem prodajem? Prodaje veliki asortiman g shockova po cenama kao sto su u Americi i sl. Mene brine sto ne znam kako moze da prodaje po tim cenama gledajuci na uvoz i sve, zato i pitam ovde. Takodje ima neke satove za koje ne mogu nista naci sem oglase na drugim sajtovima. Pa me zanima da li neko ima iskustva sa njime i kakvi u satovi.

Pazario sam od njega prosle godine Casio i sve je proslo ok, covek verovatno ima dobru nabavku u Madjarsloj i kada vrati AFU moze da prodaje po tim cenam. Dao mi je Madjarsku garanciju koja je ostvariva preko njega, bar tako kaze

Sent from my Mi6

Da li neko ima iskustva sa prodavcem Carllo na kupujem prodajem? Prodaje veliki asortiman g shockova po cenama kao sto su u Americi i sl. Mene brine sto ne znam kako moze da prodaje po tim cenama gledajuci na uvoz i sve, zato i pitam ovde. Takodje ima neke satove za koje ne mogu nista naci sem oglase na drugim sajtovima. Pa me zanima da li neko ima iskustva sa njime i kakvi u satovi.

Ja sam kupio ga 835 i garanciju dobio, čovek ljubazan susretljiv. Od mene pohvala

Provera orginalnosti Tissot PRS 516 Chronograph-a

Pozdrav svima, novi sam clan kojem treba pomoc!

Nedavno sam naleteo na oglas u kojem se prodaje Tissot PRS 516 Chronograph. Sat koji mi je jos odavno zapao za oko, sada sa nesto pristupacnijom cenom. Bio sam odlucan da uzimam sat, jer meni izgleda kao prava stvar. Ali, naleteo sam na stranicu ovog foruma gde se gospodin zalio kako je dobio "laznjaka" i takodje tu procitao da su Tissot-i vrlo cesto kopirani na nasim prostorima. Ja i dalje mislim da je sat pravi, ali bih da mi to neko nesto strucniji od mene potvrdi. Obezbedio sam par bitnijih slika sata, kao i sliku sa Tissot-ovog sajta.

Hvala unapred!
T100.417.11.051.01.pngUntitled3.jpgUntitled2.jpgUntitled.jpg

Re: Provera orginalnosti Tissot PRS 516 Chronograph-a

Dovoljno je pogledati pušere i crvene prstene na njima, i videti da je kopija u pitanju, barem po meni. Ima ovde iskusnijih članova koji će reći svoj stav.

Re: Provera orginalnosti Tissot PRS 516 Chronograph-a

Što se tiče Tissota, ali i ostalih brendova, najbezbednije je otići kod ovlašćenog servisera/časovničara i tražiti stručno mišljenje.

Ma koliko da je fotografija dobra (ovo govorim generalno, dakle za sve modele), objektiv nekada ume da prevari, pa je zato ipak najbolje ustati od kompjutera i prošetati se do onoga ko najbilje zna. Ukoliko prodavac nije voljan da ide kod časovničara, onda sat treba izbeći u širokom luku.

Back