sta mislite o ovome? izliitirao sam ali sad vise nisam siguran jel original...
Carrera sat, original !! 10 din - Limundo.com
Carrera sat, original !! 10 din - Limundo.com
Last edited by a moderator:
Isti autor prodaje nov "Omega seamaster" za 150eOff: Cenjeni gospodin Pifpaf nas malo zatrpava... hvala mu ali treba pružiti otpor!
I ne znam kako mi je ovo palo na Replika...Citizen?
Velika je verovatnoća da je u pitanju kopija.Ti ne možeš proveriti originalnost.Jedini način je da prodavac pristane da pre kupoprodaje sat proverite u ovlašćenom servisu za Casio satove.Cao svima, gledajuci jedan online sajt naleteo sam na ponudu Casio prg 240 1er , u radnjama je cena oko 25-26 crvendaca ova ponuda je za 100 evra jeftinija, sa tim da sam se dogovorio sa covekom da pogledam cuku.
Kako ja na licu mesta da proverim da li je oridjinale ili ne??? Na sta obratiti paznju? Rekao mi je da na poledjini sata pise made in thailand, toliko znam. On tvrdi da je nov neotpakovan itd.glanc nov. Hvala na pomoci
Ovaj sat je papreni fliger, nov, po to toj ceni....ne znam, ima ovde iskusnijih. Inače moguće da je nekakav minuli rad, u tim situacijama sve je moguće.Da li je u pitanju replika ili su se momci malo igrali u nekoj radnji?
Nakit, satovi i dragocenosti : Original Ganc NOV IWC - Mark XVI - SWISS - ID 1202893 - Kupujem Prodajem