Karadjordje
Member
:thumbup:Elem,usrafio sam krunicu u kljuc,isprobao da li sve radi i vratio mehanizam u kuciste,a potom i krunicu.

Uh, ja sam imao problem sa pojedenim navojima na kućištu sata. Na kraju sam poručio zamensku krunicu i zamenski cilindar sa navojima koji ide u kućište sata (ne znam kako se zove deo). Nadam se da je sličan dizajn j kod tvog Breitling-a i da može da se sve to zameni.
Nisam odavde naručio, to mi se desilo na Benarus-u pa sam morao njihov da poručim, ali mislim da ti nešto ovako treba
https://www.esslinger.com/extra-large-threaded-screw-down-watch-crown-complete-with-case-tube/
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Da, to se mwnja sve, krunica i tuba koja ide u kuciste, s tim što breitling ima verovatno i logo na krunici, pa treba naći takvu istu, obično to ide po ref modelu kućišta...
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Razumijem ali kontam da Malbasic nebi dopustio takvu glupost da oni kao zastupnik Breitlinga montiraju kojekakve gluposti.Ma jasno, samo napominjem, uvek postoje aftermarket alternative, toga su svi vx aljda svesni...
Zavisi sta je, slika bi mnogo značilaRazumijem ali kontam da Malbasic nebi dopustio takvu glupost da oni kao zastupnik Breitlinga montiraju kojekakve gluposti.
Razmisljam da bi se krunica i mogla zadrzati kad bi se mogao iz ne izvaditi onaj dio sto se slomio i ostao.

Pokusavao sam uslikati ali ne vidi se.Zavisi sta je, slika bi mnogo značila