Pitajte časovničara

sat mi je kod Dekija Todorovića ali nema taj ključ. Našao sam nešto preko nekih sajtova samo da vidim još koliko će koštati poštarina iz inostranstav

Znam Dekija,ok je majstor,samo kazem ti da je tesko da se pronadju delovi nekih satova. Sa kog sajta narucujes?

Nisam nikada naručivao delove za časovnike, jesa neke druge stvari ali to nisam. Našao sam enkiu Americi ''esslinger'' kod njih ima samo ključ

pa moras da imas karticu sa kojoj se placa preko neta. ja sam koristio karticu za placanje i kupovinu preko int.UNIKREDIT BANKE. pogledaj malo na sajtu pa ces da vidis kako se kupuje

imam karticu Telenor banke ''debitnu- mastercard'' sa kojom sam kupovao nekad preko Aliexpresa ali neznam da li ovde može. Pogledao sam i poštarine mi se uopšte ne sviđaju.

Razmišljam o nekom Solar Orientu. Model je JDM. Zanima me kakvi su solarni po pouzdanosti i mogu li da očekujem neki problem i koji? Tipa ako mu crkne baterija da li moze da se nađe?

RN3 Pro via TT

Zanima me kakvi su solarni po pouzdanosti i mogu li da očekujem neki problem i koji?

Možeš - Pomračenje sunca

:D

Ma sv je ok sa ''solarcima''.
Nema nekih posebnih problema a cene baterija opadaju kako vreme prolazi.
Pre par meseci su bile 17-20 evra za Casio GW-3000.

Nasao sam svoj swatch kvarcni iz devedesetih mozda. Kada sam ubacio novu bateriju nakon detaljnog brisanja video sam da na svakih 15 sekundi ravnomerno napravi jednu sekundu. Posto se radi i onom klasicnom plasticnom swatch-u moze li se to popraviti jer mislim da se ne otvara ovaj sat.

odnesi ga kod casovnicara neka ga pusti na demagnetizer da malo okrene zupcanike mehanizma i neka mu stavi dobru bateriju...

da dodam jos da nesto zvecka kao da je labavo unutra kad se prodrma sat..
a evo i slike
20170208_005310.jpg20170208_005249.jpg
20170208_005249.jpg
most gde s20170208_005150.jpge nalazi balansa je nizi u odnosu na ostale..ne znam da li to treba tako da bude?

Back