Pomoc - Automatik sat do 4000 EUR ?

Jeftinije varijante:
Uz Louis Erard koji je spomenut mozda bi i Mido bio dobar izbor (osobito chronometer 7750 modeli).

Evo jos jednog sata debelo unutar tvog budzeta (1700e novi, a 2300e ostavis u dzepu do slijedece kupovine kada budes imao viziju sto tocno zelis.Jedan sat nikada nije dovoljan...)

stowa3.jpg

stowa2.jpg

stowa1.jpg

jole777 ova Stowa je stvano fenomenalna :top: ali covek je trazio predloge za sat kockastog oblika, tako da nazalost mislim da u startu otpada...

Hvala svima na trudu! danas sam bio da probam longina i svidja mi se model Grand viteze bas kao na slici sta mislite o njemu i gde je najpovoljniji da se kupi?
Probao sam i model Longines evidenza i ne svidja mi se kako stoji na ruci.:(
grand.jpg

malbasic banja luka...mislim da nema sta da se proverava :)

uzmes i ovaj i onu stowu...prelep satic

Last edited by a moderator:
OK, tako već može. Jeste dobra kombinacija :) mada su cene Stowa hronografa prilično visoke i mislim da za te novce već može da se bira i kod drugih proizvođača.

OK, tako već može. Jeste dobra kombinacija :) mada su cene Stowa hronografa prilično visoke i mislim da za te novce već može da se bira i kod drugih proizvođača.

dragon,u pravu si.Ta Stowa je definitivno preskupa za 7750, ali taj dizajn,ajme!
Ali ako bi mogao birati neki ETA7750 sat sa hrpe 7750 satova nekog ludog bogatasa koji ih je odlucio sve podijeliti mislim da bi prvo posegnuo za tom Stowom.
Ili mozda za IWC Portuguese-om,ili mozda Damaskom,ma ustvari nije to ni tako lak izbor :no:

Molim vas da mi samo neko nesto kaze o ovim satovima.
Certina automatic i Longines Grande vitese sta mislite o njima veoma mi je bitno vase misljenje pa da krenem u kupovinu.
Za novac koji sam izdvojio mogao bih kupiti oba
MOLIM VAS ZA MISLJENJE TO JEST ZA VRLINE I MANE
HVALA 41PytafkAaL._SS500_.jpggrand.jpg

Evo jos jednog sata debelo unutar tvog budzeta (1700e novi, a 2300e ostavis u dzepu do slijedece kupovine kada budes imao viziju sto tocno zelis.Jedan sat nikada nije dovoljan...)

stowa3.jpg

stowa2.jpg

stowa1.jpg

ja ovo nisam znao da postoji...nema nista lepse nego kad vidis nesto ili nekog (neku) i kazes to je tooooooooo
ovo je toooo
izivinjavam se za kako se kaze ....off topic ali sam morao.........

Ali sad od nekih stvarno jacih brendova dodjosmo na Longines...a 4000 eura je jako dobra cifra ako se uzme u obzir popusti koje su negde jako dobri...
ne znam:fie::hmmmm:

Back