Jeste, zlatan je provereno, a i mekano je pod prstima, plašim se da jače pritisnem kad zatvaram.SaleT Waltham tvoj kolege su dobro procijenili,ništa poseban američki sat,oštećen tako da ne vrijedi mnogo.
LLedeni imate prekrasan damski sat s još ljepšim dodatkom privjeskom.Trebate provjerit jel kućište od zlata.

Pozdrav forumasima i kolekcionarima, moze li mi neko pomoci oko sledeceg primerka, naime jedino sto sam nasao o njemu je da je iz 1892 mehanizam nije zaribao, ali ne radi. Obzirom da se ne razumem u stare satove nisam se raspitivao do sada o njemu i kakvu funkciju ima brojcanik od 0 do 9 ?
View attachment 110648View attachment 110649
Pozdrav postovani korisnici foruma,ja sam nov na forumu i posedujem jedan dzepni mehanicki sat marke stowa pallas zanima me da li bi mi nekao mogao reci starost sata i da li ima neku vrednost
unapred se zahvaljujem na odgovoruView attachment 112206View attachment 112207View attachment 112208View attachment 112209
Lijepi pozdrav svim postovanim korisnicima foruma!
Nov sam na ovom forumu!
Posjedujem stari dzepni sat (nasljedstvo!).
Sat nije ispravan. - Zanimala bi me njegova starost i vrijednost u neispravnom stanju.
Takodjer bih Vas molio da mi savjetujete da li ima smisla sat popravljati.
Zahvaljujem na Vasem odgovoru!
:::::::