Pomoc oko odluke....

AleXp

New member
Cao ljudi.....
Resio sam da kupim sat u vrednosti od 1000 do 1500 eura .
Veliki sam zaljubljenik u mehanicke satove tako da ovog puta kvarcni satovi ne dolaze u obzir....
Danima sam na internetu ali nikako da nadjem ono sto bih kupio, ako imate neku ideju javite se
sa nekim predlogom 7750 mehanizma....Hvala vam :thumbup:

Ne bi bilo lose da postavis sliku nekog sata koji ti se svidja, da znamo sta da ti preporucimo.
I da napises da li dolazi u obzir i kupovina preko interneta, ili samo ono sto se moze naci kod nas.

Hamilton,TAG i Longines u tom cenovnom rangu.
Trazi satove tih brendova i postavi modele koji ti se svidjaju pa cemo ti reci sta i kako. :)
Najbitnije je da ne zuris nigde jer za taj novac neces kupiti sat vec satinu. :)
Tako da samo polako.Naci cemo nesto. :)

Sa 7750 će biti zajsta mnogo predloga . Inače, meni zajsta omiljen mehanizam...

Ja moram predložiti moj omiljeni brend i ogromnu želju da se dočepam ovog modela.

Dakle, moj predlog je Victorinox AirBoss Mach 6 (bilo koji model iz te serije, svi su fantastic) ....

viewitem.jpeg

Jel kupuješ ovde ili imaš mogućnost nabavke iz inostranstva? Razmisli i o nekom Fortisu ili Nemačkom satu ....

Pretece me vlajo, pogledaj Fortis, mozes da bacis pogled i na Steinhart, pogledaj Damasko satove ne znam da li se Sinn moze naci za te pare, ali to su neunistivi satovi :thumbup:

Slozio bih se da je Airboss odlican izbor za sat koji ide uz sve je nisi napisao koja je namena sata.Imao sam prilike videti taj sat i na njemu se vidi da vredi te pare.Mislim i da je Longines Conquest cak i ispod te cifre dobar izbor sata za svaku priliku....

ne verujem da salje za SRB ali cu pitati. mozes potraziti na nekim nemackim sajtovima, ja sam ih ranije sretao cesto. sto se pouzdanosti tice, ja sam licno kupio preko 10 satova kod njih i uzimacu i ubuduce.

Ovaj sajt zaista ima dobre cene.Jel pouzdan,vrse li dostavu u Srbiji..?Pretpostavljam da se placanje vrsi klasicnim putem preko kartice.
Imacu ovaj sajt u vidu pogotovo zbog Junkersa i Archimede.Stvarno je dobar.

EJJJJ CAO LJUDI....IZVINJAVAM SE ZBOG KASNJENJA SA ODGOVOROM ALI BIO SAM SLUZBENO ODSUTAN.....HVALA VAM NA OVIM SJAJNIM PEDLOZIMA I UPRAVO STE POGODILI ONO STO MI JE POTREBNO,,BOGA MI BACATE ME NA TESKE MUKE OKO ODLUKE...:D,,SAT ZA SVE PRILIKE...NARAVNO DA DOLAZI U OBZIR KUPOVINA SA NETA,KAO I NEMACKI PROIZVODACI.....EVO NESTO STO MI SE SVIDJA....ZVAO SAM OVE IZ CRONOSA I CEKAM ODGOVOR....STA VI MISLITE O OVOM SATU?
http://www.certina.com/CMSPages/GetFile.aspx?guid=7cb945cd-7d40-4a9c-9883-17822a433040

Last edited by a moderator:
Dobar proizvodjac, proveren mehanizam.
Ako se tebi svidja, i cena ti odgovara, samo napred.

Da, to im je zvanicni sajt, pa porudzbina ide preko njih.
E sad koliko ce da te izadje sa carinom i porezom, to mislim da vise niko ziv ne zna(govorim o Srbiji).
Ako ti naplate sve dazbine, verovatno nece biti tako jeftin, a ako ti ga neko uzme preko, onda je to druga prica.

Vidi da li mozes na aparatu da ukljucis makro mod, ako ne onda aparat.
Dobar je sat stvarno:thumbup:

Back