Поздрав свима,
желим прво да похвалим форум, наиме читам га већ неко време као гост и заиста има шта да се прочита. Многе корисне информације су на дохват руке, а и људи нису искомплексирани, желе максимално да помогну и изађу у сусрет, па се надам да ћу и ја сазнати све оно што ме занима
Већ неко време тражим нови сат и био сам чврсто одлучио да ће то бити Casio EF-527D-1A (
http://www.satovi-online.com/catalog/images/EF-527D-1A.jpg), међутим након неког времена сам наишао захваљујући овом форуму на сајт watchhubs.com и листајући га видео модел Casio EFR-507SP-1AV (
Casio Edifice Chronograph Mens's EFR-507SP-1AV EFR-507SP-1A) и одмах се заљубио у њега. Делује ми као прави "мушки" сат, оно што сам и тражио. Свиђа ми се како изгледа на руци, а притом је на том сајту на попусту и рекао бих да је цена много добра за такав сат. Мени барем као лаику то тако делује, па се надам да ми неко може рећи нешто више о том моделу...
Друга ствар која ме занима јесте плаћање + време испоруке + царина. Каква су искуства конкретно са тим сајтом? Испорука је колико видим бесплатна, али пише да може да траје и до 30 дана, па ме интересује за колико отприлике стиже у Србију и колико би ме изашао када би ми наплатили царину и пдв? По некој мојој математици то је неких 142 евра, па само да потврдим да ли ми је рачуница тачна или није и која је вероватноћа да ми то уопште неће ни наплатити? Да ли ми стиже на кућну адресу коју наведем тамо на сајту или морам негде да идем да га покупим?
То би било то... барем за сада

Надам се да нисам много сморио и хвала унапред за одговоре.