pomoc pri kupovini prvog sata

jagerrmaister

New member
Pozdrav ljudi,
vec dugo se lomim,ali nikako da se slomim :), sta da uzmem. Odavno ne nosim sat (nekih 10 god) jer ne volim da nosim sta bilo. Pre je to bio swatch,tad je bio u vrhuncu popularnosti,ali sad ne znam. Treba mi nesto lagano za prvi put,dok ne skupim dovoljno za ozbiljne stvari. Pod tim ozbiljnijim mislim na tag heuer,tissot,vostok,.... omega :drool:. Zato,dajte mi predloge,verujem u vas sud. Unapred hvala

Pozgrav i tebi,
za pocetak koliko para mislis da odvojis za prvi put?Drugo:da li preferiras mehaniku ili kvarc ili je sve jedno.A posle toga ces od forumasa dobiti sigurno najbolj predlog.:yes4:

Dobro došao na forum ( vidim da si se registrovao relativno davno ali ipak je prva poruka ).
Ako te interesuje mehanički sat a da nije previše skup moj predlog je da pogledaš Seiko SKX007, Seiko Monster ( stari ili novi model, svejedno ) i Citizen Promaster automatic-recimo model NY0040-09EE .

PS- za ovo što si svrstao Vostok među Heuer i Omegu imaš piće :D.

Hm,nešto kontam da će ga automatik ubiti u pojam(čovjek na nosi sat 10 godina), mada su prijedlozi na mjestu.
Vostok neću komentarisati 😁 !

Ako želiš lakši sat na ruci, onda bolje kvarcni. Tu bih predložio Casio satove. Ako želiš nešto modernije, možda i malo većeg prečnika pogledaj Casio Edifice seriju.

Čini mi se da oni, u rasponu cena od 5000 do 20000 imaju dobru ponudu kako klasičnog tako i modernog dizajna u dosta dimenzija kućišta.

Ponudu casio satova sa Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija možeš i uživo da pogledaš, radnja im je u knez mihajlovoj

Ako planiras neki od Casio modela, preporucio bih ti Casio EF-305 ili 307 jer sam imao oba modela i pokazali su se kao kvalitetni a cena se krece oko 60-70e za nov. Posto dugo nisi nosio sat verovatno ce ti odgovarati kvarcni zbog manje tezine... To je moj neki skroman predlog

Hvala na odgovorima,dali ste mi barem neke smernice odakle da krenem. gledao sam danas edifice seriju i ima dosta zanimljivih modela,mada bih ja pre seiko,rekao bih da su kvalitetniji,ne znam da li sam u pravu. U stvari necu se mnogo razmisljati za ovaj put,jer znam da necu stati na ovom :D.

kupio sam. tj razocaracu vas,nisam ja kupio,kupila mi zena :). nije mogla da gleda vise kako se kolebam i ... fik i gotovo. svidjao ne svidjao sad je gotovo,ne smem da se bunim. u pitanju je casio ef-503sg-1av. postavicu i slike ubrzo

Back