Pomoć pri prepoznavanju modela sata?

Re: Optima Art Deco?

Pozdrav moze li mi neko reci bilo sta o ovom satu? Starost,vrednost, isl..? U pitanju je WWII Optima military Art Deco Swiss made,15 jewels,40mm/42 sa krunicom,sto mi je jako bilo zanimljivo obzirom na godiste,navodno je napravljen izmedju 40-50ih godina,ali bi voleo ako bi neko to mogao da mi potvrdi. Danas sam ga nabavio i malo sta sam nasao o njemu,zapravo o ovom modelu, nista. Pa ako neko zna bilo sta,bio bih zahvalan.

Attachments

• DSC03944.jpg
    DSC03944.jpg
    165.8 KB · Views: 212
  • DSC03950.jpg
    DSC03950.jpg
    188.6 KB · Views: 180
  • DSC03953.jpg
    DSC03953.jpg
    255.2 KB · Views: 188
  • DSC03949.jpg
    DSC03949.jpg
    250.8 KB · Views: 196

Trebalo bi da je Citizen BN0150-10E koliko vidim.

Evo sad u drugoj temi vidim da clan Sector77 ima taj model, pa verovatno on moze nesto vise da ti kaze.

Last edited:

Jel ga ima kod nas , u Bomar-u recimo ??
Na sajtu ga bar nema, redovno posecujem njihov sajt, ali ga u nekim njihovim radnjama mozda ima...ko zna da li redovno azuriraju sajt.
Ako neko ima neke informacije , neka slobodno javi ;)

Sad cu ja kao biti pametan,al sto ih ne nazoves i pitas...izdiktiras im model i oni ti kazu...mozda mogu da ga nabave ako nemaju,ako se jos proizvodi

Jel ga ima kod nas , u Bomar-u recimo ??
Na sajtu ga bar nema, redovno posecujem njihov sajt, ali ga u nekim njihovim radnjama mozda ima...ko zna da li redovno azuriraju sajt.
Ako neko ima neke informacije , neka slobodno javi ;)

U principu stana je lepo napisao, okreni ih i to je to.

@stana, to je nov model, tako da se proizvodi sigurno. Skoro se pojavio na trzistu.

Pa dobro,ja sam karikirao malo...al tebi fala na info.
Cisto radi poredjenja...Ja sam ih zvao za MDV1054 i rekli su da nemaju i ne mogu da nabave...kraj price.

pomoc...

Zamolio bih vas ako iko zna koji bi sat ovo mogao da bude, jer na njemu ne pise apsolutno nista, a na mehanizmu samo swiss made...hvala unapred!

Zdravo svima, nov sam na forumu. Imam neke stare satove kao sto su Vostok amfibia sa crnim ciferom, dve dzepne Molnie, jedan BWC Courage, i desetak drugih koje bih zeleo da prodam. Nesto mi ne ide ovaj tapatalk, ne znam kako da pokrenem novu temu ali bih rado postavio fotografije da bi vi koji znate mogli da procenite vrednost i stanje svega toga. Pozdrav, Danijel

Stalno mi govori da trazena tema ne postoji ili je link pogresan, kako manuelno da pronadjem tu temu, u kom podforumu? Hvala unapred

Opšti forum - Procene vrednosti satova samo u ovoj temi

Tema je postavljena kao sticky, lepjiva

Back