Pomoc u izboru sata !

MIslim da ne mozes pogresiti koji god da uzmes.

Mislim da si vec to shvatio ali da odgovorim. U precnik se racuna i taj srebrni prsten( termin za taj deo je: bezel ili korona) oko stakla. Ponekad se dijametar iskazuje sa uracunatom krunicom. Ali ovde je sigurno samo kuciste, bez krunice 40mm odnosno 41mm.

Nadam se da ces biti zadovoljan i obavezno postavi fotkice ovde kad kupis :D

Ako vredi savet nekoga ko je video Victorinoxa uzivo bas taj model to nije mali sat.Od Tissoa je sigurno bar meni bolji i ekskluzivniji.

Odluka je na tebi.
Sa tehnicke strane su slicni, samo dizajn.
Da imas gde da ih pogledas uzivo, bilo bi ti mnogo lakse.

Ipak sam narucio Victorinox preko Jomashopa nego sam napravio gresku u kucanju imena prezime sam dobro ukucao i adresu nadam se da mi to nece napraviti neki problem. Cim stigne postavljam slike.
Hvala na pomoci prilikom odabira.

Postarina je 40$ ali sam ja nesto izguglao i pronasao neki promo kod koji umanjuje racun za 20$ ako je veci od 250$(sto je kod mene bio slucaj) Tako da me je sat na kraju ispao 307$ oko 240e

@darko, baci pogled na ovaj baner sa strane.
Imas slican Swiss Military, u Beogradu po nizoj ceni.
Ova dva su oko 17.000din.
big_art_1355219204.jpgbig_art_1355220602.jpg
Dok je ovaj sa alarmom oko 24.000din
big_art_1355219357.jpg

Evo konacno poslije skoro mjesec dana cekanja Victorinox je konacno na mojoj ruci. Sat mi savrseno odgovara iako sam se plasio da ce mi biti pre mali mnogo je ljepsi uzivo nego kad sam ga gledao na slikam. Sigao je jutros na postu nisam platio nikakvu carinu ni porez valjda sam imao srece. Evo i nekoliko slika

DSC00118.jpgDSC00120.jpgDSC00126.jpgDSC00131.jpg

Ima li neko preporuku za seiko automatik, al da bude malo veci, imam skx007, super je, ali prema mojoj ruci na granici da bude mali !
Molim misljenje o SKZ329J

Back