M Mladen Kandic New member Jan 11, 2015 #481 Verovatno nije tema za ovo pitanje, ali pošto sam nov oprostićete mi. Elem, koja je razlika u Swiss Military by Chrono i by Hanowa?
Verovatno nije tema za ovo pitanje, ali pošto sam nov oprostićete mi. Elem, koja je razlika u Swiss Military by Chrono i by Hanowa?
nokru New member Jan 12, 2015 #482 vjerovatno se radi o nazivima dvije serije, edicije istog proizvođača
KureNS New member Jan 24, 2015 #483 Nije moj, ali interesuje me da li je autentičan u smislu da li su delovi orginalni... Najviše me buni streličasta hronogrof kazaljka...
Nije moj, ali interesuje me da li je autentičan u smislu da li su delovi orginalni... Najviše me buni streličasta hronogrof kazaljka...
B Bojan Pljevaljcic New member Jan 26, 2015 #484 Zanima me dali je kopija i ako nije priblizna cena . Postavio sam ovo na 2 mesta izvinjavam se ako to nemoze prvi put koristim forum hvala
Zanima me dali je kopija i ako nije priblizna cena . Postavio sam ovo na 2 mesta izvinjavam se ako to nemoze prvi put koristim forum hvala
KureNS New member Jan 26, 2015 #487 Ha, ha, ha... Saseko si ga ko' mačem... Nego povodom mogu upita od pre post dva, saznao sam da streličasta hronograf kazaljka na Pandi nije orginalna...
Ha, ha, ha... Saseko si ga ko' mačem... Nego povodom mogu upita od pre post dva, saznao sam da streličasta hronograf kazaljka na Pandi nije orginalna...
B Bojan Pljevaljcic New member Jan 26, 2015 #488 Ma 90 % sam znao da j e fals jer sam ga dobio dzaba tako da sam ovakav odg i ocekivao.
5 5rovic New member Feb 5, 2015 #489 Moze li neko da pomogne da li je ovo kopija? Cenim svaki odgovor
nokru New member Feb 5, 2015 #494 @zmaju, pogledaj samo narukvicu sa donje strane i luft karika, pa autiće, kao da sam ih ja štancao
milan zmaj New member Feb 5, 2015 #496 To jeste. Narukvica nije njegova. Mislim nije taj model koji ide uz taj Bently ali kod ovih modela je tesko preko slike videti. Evo original ni ovde ne vidim swiss made Jedino ova chrono sekundara... Attachments uploadfromtaptalk1423160032787.jpg 280.2 KB · Views: 305 uploadfromtaptalk1423160047483.jpg 175.6 KB · Views: 193 Last edited by a moderator: Feb 5, 2015
To jeste. Narukvica nije njegova. Mislim nije taj model koji ide uz taj Bently ali kod ovih modela je tesko preko slike videti. Evo original ni ovde ne vidim swiss made Jedino ova chrono sekundara...
MMario Well-known member Feb 5, 2015 #500 Ja sam prvo uocio krunicu a posle mi i centralni cifer, dial, nije u 100% centru na os sata.....to su mi majstori odavno rekli da na cifer treba prvo obratiti paznju.....
Ja sam prvo uocio krunicu a posle mi i centralni cifer, dial, nije u 100% centru na os sata.....to su mi majstori odavno rekli da na cifer treba prvo obratiti paznju.....