Kopije druze, naravno.
Vacheron Constantin predstavlja sam vrh casovnicarstva, dovoljno je da pogledas njihove slike po internetu, a i cene, pa da uporedis, i sve ce ti biti jasno.
Pozdrav svima,
U dugoj raspravi sa caletom i posle dugotrajnog ubedjivanja da ih odnese strucnjaku, pade mi napamet da se obratim ovde i probam da eventualno resimo dilemu. U protivnom moracemo da nadjemo nekoga ko bi mogao da pogleda i proveri. U svakom slucaju u hrpi satova kojekakvih proizvodjaca medju kojima ima i nekih low end svajcaraca nadjoh i dva primerka meni omiljene marke Vacheron Constantin koje su verovatno replike ali nada umire poslednja))
Jedan je najverovatnije replika a i nalazi se u prilicno losem stanju. Drugi je u boljem stanju i verodostojnije izgleda ali nisam strucnjak pa procenu ostavljam vama.View attachment 109120View attachment 109121View attachment 109122View attachment 109119View attachment 109123
Neverovatno da postoji Darwil u ovako luksuznom izdanju....prosto ne mogu da verujem da je ovo stvarno.imam darvilov sat od belog zlata sa cetiri brilijanta i 17 rubina interesuje me vrednost da li neko mozda zna ili kome da se obratim za informaciju
View attachment 109336