Cenim svacije misljenje o satu. Prvo, znate sigurno i sami da se prodaju svakakve replike po internetu pocevski o Casio pa sve do Rolex-a . Ne mogu na osnovu procene preko interneta da verujem bas svima tek tako. Da je sat ispravan i da je vec replika kao sto tvrdite opet bi kostao minimum 150-200 evra jer uzivo kad bi ste imali priliku da ga vidite promenili bi ste sigurno misljenje koje imate o njemu. Druga stvar zbog cega jos nisam siguran da je replika je ta da je sat star minumum 30 godina a s`obzirom da je deda kao poslovan covek putovao po svetu i nikad nije imao finansijskih problema uvek je ziveo sa stilom i trosio sakom i kapom ne bih me zacudilo da je pazario original . Danas sam mu se popeo na glavu da bih ga naveo da se seti odakle mu. Kaze da je moguce da je kupljen negde po Italiji ali sad tacno gde to ne zna . Tako da iz jednog ugla sat mi se ne prodaje za ovako male pare 30evra nista nisu a i da ulozim 50 da bih ga popravio opet bi vredeo minimum 100e....tako da ne duzim vise sa ovom temom hvala svima jos jednom na pomoci oko indetifikacije sata nadam se da cu da donesem pravu okluku s`obzirom da nije kasno da skinem oglas . Hvala !