Na originalnom satu na krunici je crni kamen, moja žena je gledala taj sat, prodavac je na KP postavio slike dva različita sata....to je prevara a i cena je značajno niža od originalne.View attachment 28273View attachment 28274View attachment 28275View attachment 28276Nov sam clan na forumu, i uclanio sam se bas zbog nedoumice oko autenticnosti sata na slikama. Dakle interesuje me vase misljenje o satu, da li je original ili ne? Hvala puno unapred!
Vladan
Ne prodajes ovde,nego na KP. Poenta moje price (da pojednostavim,koliko mogu),je ta,da ovde trazis procenu o autenticnosti sata koji prodajes na KP,ali to ovde ne naglasavas.Dakle,nije mi jasno,kako prodajes sat,o kome ne znas da li je original ili ne? Sta onda kazes potencijalnom kupcu kada se javi na oglas? "Sacekajte da mi na forumu Svet Satova urade procenu originalnosti sata,pa cu Vam onda reci cenu.". Jel si sad skapirao "sta je pisac hteo da kaze"?Pa ja nisam ni naveo da ga prodajem, samo sam postavio pitanje sa molbom poznavaocima satova, svakako cu ga i odneti na procenu ali me veoma interesuje misljenje poznavaoca satova, jer ponavljam ja se u to ne razumem:
CMW, šta najčešće odaje te najbolje lažnjake koje si video? Koji su detalji u pitanju?...Međutim ima ih puno boljih, lažnjaka.
CMW, šta najčešće odaje te najbolje lažnjake koje si video? Koji su detalji u pitanju?