Pomoc za odluku

To se obično desi kada je u pitanju obična pošiljka. Ukoliko se koristi post express, usluga je bolja. Ne znam u čemu je stvar, kada je u pitanju ista firma, ali bolje funkcioniše.

Potvrđujem za AKS da kurir prvo pozove, a onda u dogovoru sa primaocem dostavlja pošiljku.

Moguce, nisam siguran jel to bilo bas preko post expresa.

Nego da se vratim na temu, posto sam ovaj seiko a ovaj nisam a razlikuju se u obliku kucista, i civeru. koji od ova dva sata ce izgledati "mocnije" na ruci, ako neko moze da iznese svoj utisak. Lomim se izmedju ova dva modela!

Drugi, tj. ovaj.

Ali, to je samo moje mišljenje, i ništa drugo. Poslušaj svoje srce, ono će biti najbolji sudija.

809 ima crveni vrh sekundare i matirano kućište.
381-nema.
:)
Ja sam ti,bre,subjektivan...
Meni je 381 klasična petica a 809-prelepa petica.

Znam da je manjeg precnika, ali mislim da je to sve stvar navike, ja nemam neki velik zglob, oko 16cm

Prodavac je krajnje profesionalan i korektan. Imas moju preporuku i sto se prodavca tice, a i sto se sata tice. Imao sam black mako model. Dobar je to sat.

Da potvrdim da je reč o dobrom satu koji vredi tih para.
Uostalom,ukucaj naziv sata u pretraživač ovog foruma.
Dosta se pričalo o njemu.

Kupio sam od tog prodavca Orient Mako XL. Sve najbolje o njemu. Mako je sjajan, nema greske. iz mog iskustva Orient je mozda nesto najbolje po pitanju kvaliteta za dati novac. ( rame uz rame sa Casiom. Kad su u pitanju automatici, mislim da im nema premca u cenovnom razredu.)

Mozda im je jedini konkurent za te pare Seiko kad rec o automaticima;)Moj brat ima orienta maka , ali ne xl, cesto ga nosim , odlican sat sve preporuke :)

Koji ti je lepsi za oko taj uzmi , jako su blizu ti modeli kad je rec o kvalitetu ...neces pogresiti u oba slucaja...

Back