Poseta Sinn-u

eee

Super Moderator
Staff member
Malo sam obilazio Jevropu poslednjih dana i put me naneo u Frankfurt. To sam iskoristio da obidjem Sinn manufakturu. Nalaze se u predgradju Frankfurta i sa google maps ih je vrlo lako naci. Nisam slikao zgradu spolja jer trenutno su pokriveni skelama. Malo sam razgledao satove u izlozbeno/prodajnom salonu, malo probao i tako. Sve u svemu lep nacin da se provede jedno popodne.

Inace model UX me odusevio. Cela ta ideja sa satom ispunjenim uljem radi bolje vidljivosti mi je odlicna. Cak i to sto je unutra kvarcni mehanizam ne menja stvar. Dok nisam posetio salon U1 mi je bio omiljeni, sada je to UX :)

Photo0050.jpgPhoto0049.jpgPhoto0051.jpgPhoto0048.jpg

Svaka cast ,dok se mi ovde igramo po forumu ljudi odlazze na izvor informacija daj jos koju sliku.

Svaka čast prijatelju, drago mi je da si našao vremena da ih posetiš. Podsetio si me i na moj odlazak tamo, ali ja sam nažalost u njihov salon ušao u 19:55 tako da samo imao oko pet minuta za razgledanje. Sledeći put kada budem bio u Frankfurtu ću im posvetiti malo više vremena. Inače meni su favoriti U1 i 757. Ja sam čak prilikom ulaza u njihovu zgradu prošao pored direktora, gospodina Lothara Schmidta, ali pošto je sve bilo u žurbi zbog zatvaranja, nisam ni razmišljao o nekom potencijalnom intervjuu ili fotografijama.

Next time...

Pozdrav.

Hvala, hvala. Na zalost nema vise slika, ovo je samo iz salona. Bilo mi malo bzvz da slikam zgradu spolja jer je bila sva u skelama.

Inace, moj savet svakome ko bi iz naseg okruzenja hteo da kupi Sinn je da ode direktno u fabriku. Povratna avionska karta Beograd - Frankfurt Lufthansom je 100-130e u vecini intervala. Doduse, mora 1-2 meseca unapred da se kupi. Hotel moze da se nadje za 50ak evra a verovatno moze da se ostvari i povracaj poreza. Em posetis Nemacku, em vidis Sinn manufakturu, em pazaris sat i to sve za manje para nego sto bi kostala carina i porez u Srbiji.

Inace, ja ovaj put kod njih nisam pazario nista :)

Inace model UX me odusevio. Cela ta ideja sa satom ispunjenim uljem radi bolje vidljivosti mi je odlicna. Cak i to sto je unutra kvarcni mehanizam ne menja stvar. Dok nisam posetio salon U1 mi je bio omiljeni, sada je to UX :)

Eh kako menjas omiljene tek tako...ja to tako ne bi nikad :)
Svakako je lepo sto imao mogucnosti i vremena da vidis Sinn manufakturu.

Sta ces, modiram se ;). Al' stvarno, videti sat uzivo i na slikama su dva razlicita pojma.

Svaka čast prijatelju! Mogu da zamislim kako je tamo.....uđeš unutra i razboliš se momentalno!!!
Da je ogromna razlika gledati sat na slikama i držati ga u ruci - slažem se potpuno!!!
A UX.....strašan sat....otporan na sve osim čekića!!!

Pošto se radi o nemačkom proizvođaču satova tema je premeštena u pf "Nemački satovi". :)

Baš sam se prijatno iznenadio kada sam ugledao mali Sinn izveštaj na forumu. Fotke su odlične. :)
Jesi li možda uporedio Sinn U1 sa U2 modelom? Kako ti izgleda brojčanik kod U2? I jesi li gledao Sinn 857 model?

eee said:
Razmisljao sam, al' reko mozda se sad smirio pa nece menjati brajtlinga
Milan se neće smiriti dok ne kupi JLC fabriku i krene sam da skala sat kakav želi. :D
I onda će posle 3 dana da ga proda! :lol:

Milan se neće smiriti dok ne kupi JLC fabriku i krene sam da skala sat kakav želi. :D
I onda će posle 3 dana da ga proda! :lol:

eeee ovo nije bilo na nivou jednog modelatora zuzu a bi cuvao kao oci u glavi :)

Poredio sam U1 i UX. U2 sam samo probao i nisam ga uporedio sa U1. Ali deluje odlicno i on. Cak uzivo mi je mnogo bolji, na slikama mi nekako brojcanik izgleda pretrpano, ali kad se vidi u 3 dimenzije, utisak je drugaciji :).

857 je takodje odlican, probao sam i njega. Ona zelena boja za drugu vremensku zonu mu daje poseban smek :).

Inace, zaboravih malopre, sve njihove silikonske narukvice dolaze u nekoj suludoj duzini i onda ih skrate po narudzbini. Cak i meni velike :). U2 je bas bio na silikonskoj i kao da je skracivan za moju ruku.

Uglavnom, ja kad sam usao tamo - malo sam se pogubio :). Nisam pitao ni pola stvari sto su mi kasnije pale na pamet. Jos sam dobio i koristan predlog i besplatnu uslugu o kojoj ce biti reci sutra u drugoj temi. Samo da malo pripremim slika ;)

Back