Potrebna Pomoc - Kupovina - Casio Edifice EF-535BK-1AV

Ne treba generalizovati,ali oprezu nikad kraja,osim ako je u pitanju CreationWatches,orientuhren.de,Jomashop,Ashford ili Meranom..
To je moj stav.
Stowa se i moze jedino kupiti preko njihovog sajta,ako se ne varam,tako da je to nesto drugo... :)
Isto kao i UHR za kojeg znas da mi se duze vreme svidja.

Bolje za početak da dečko kupi neki jeftiniji model. Da se opusti , vidi kako idu stvari. Pa neće mu to biti jedini sat. Uskoro će da se navlače na "još" :) .... još... i još ...:cursing:

Ja što sam iskusniji sa kupovinom online kupio sam prvo neki jeftiniji sat za drugara. To je bilo zagrevanje. Da se i ja uhodam jer sam nov na vašem forumu. A o zarazi :D već planiram kupovinu 5-6 modela :) (kada se skupi lova :()

Zapravo lažem. Prvi sat mi je sa orientuhren.de oko 200€, šverc komerc ali stićiće za mesec dana :) On line prvi sat mi je sa HOMEPAGE - Watchhubs

Naravno biće još :thumbsup:

@Zenith ostao si mi dužan ogovor

http://www.svetsatova.com/forum/f10...-sports-watch-new-snzg15k1-snzg15-7895-3.html

Last edited by a moderator:
aha,odg cu ti malo kasnije.sad dosao samo na 2 min.idem malo na vazduh.glava ce da mi pukne od ucenja.

Evo,vidim da si se snasao i saznao ko je Pugo. :D
By the way,prerebukiran mu je raspored pa moras unapred zakaazati,da znas.

Uh :D pa nemam pojma, izgleda cu morati da narucujem preko neta, ste pogledali link sto sam postavio sta mislite da li je original sat? A problem je sto taj lik samo sa ebay-a moze da narucuje.
:)

Smederevo? :)
Ja nisam ljubitelj Ebaya,tako da nemam pojma sta da ti kazem oko toga.Uglavnom,svaka kupovina Casio Edifice sata predstavlja odlicnu kupovinu.Samo obrati paznju na precnik sata jer su Edifice satovi malo veci.
PoZz.

Smederevac koliko vidim i ti si :D pa sta znam brate nemam nikakva iskustva sa ebay-om ali ovaj prodavac ima dosta pozitivnih komentara oko 400 cini mi se :) a ne znam kako ove nase da kontaktiram sto ste mi dali linkove preko email-a ? Pozz

XXX,brate. :D Imas i u Smederevu pored Gurmana dobar izbor Casio Edifice satova u casovnicarskoj radnji "Bojan".

Hahahahaha :D znam, ma bre mi smo ti jadni jedino sto zlatara vujosevic vredi nesto, u toj radnji "Bojan" video sam par lepih satova, ali nemaju veliki izbor.Mnogo sam se naprzio na onaj sat casio, mora da ga nadjem negde.
Darko jeste to je taj -[h=2]Casio Edifice EF-535BK-1AV ako neko zna nadamo se da ce da se prikljuci temi :D[/h]

Hahahahaha :D znam, ma bre mi smo ti jadni jedino sto zlatara vujosevic vredi nesto, u toj radnji "Bojan" video sam par lepih satova, ali nemaju veliki izbor.Mnogo sam se naprzio na onaj sat casio, mora da ga nadjem negde.
Darko jeste to je taj -Casio Edifice EF-535BK-1AV ako neko zna nadamo se da ce da se prikljuci temi :D

Batali, ako ne možeš da ga nađeš. Mnogo puta se desi da je drugi izbor bolji od prvog. Verovatno ćeš i manje da platiš :D

Tacno je ovo sto kaze Vlada najbolje da izaberes neki drugi Casio Edifice koji god da uzmes neces pogrijesit a njih ima na dosta sajtova i u dosta radnji u Srbiji i cijene su povoljne

Darko jeste to je taj -Casio Edifice EF-535BK-1AV ako neko zna nadamo se da ce da se prikljuci temi :D

Brate,pazi da se ne preprzis jer ne verujem da ces naci doticni Casio.... xD Pogledacu ti ja detaljno na nekim sajtovima.
Kakav je izbor u zlatari "Vujosevic"?Nisam bio tamo godinama,sto nije ni cudo s obzirom da sam skroz odvikao od Sd-a. :D

Vlado-Darko u pravu ste na kraju ce nazalost tako i da bude :D hahahahah pazim brate ne dam se :D ma sta znam, nista specijalno ima lepih fossil satova i forsiraju G-shock u poslednje vreme :)) Pa to ti je kad' hoces da se obrazujes, pretpostavljam da studiras. :D

Back