Predlozi za kupovinu sata do 1000 EUR

Evo ja predlazem jedan izuzetno lep i kvalitetan sat.Cena mu je oko 750 evra

Attachments

• F20..jpg
    F20..jpg
    134.3 KB · Views: 320
  • 1403788720_f1c575e&#57.jpg
    1403788720_f1c575e&#57.jpg
    111.9 KB · Views: 269
Re: Fortis ili slicno do 1000 evra

14mm. Mada mi pri nosenju i ne deluje preterano masivno. Videcu da okacim i neku sliku uzivo. Inace, odlican izbor moze da bude i seiko tuna can, ista debljina kucista, novi model ima odlican mehanizam ali jednino mislim da ga je nemoguce navi u eu :(

Malo je proslo vremena, ali mene interesuje da li ti sada posle odredjenog vremena smeta ta debljina sata. Veoma mi se dopada taj model i jedan slican Fortis, ali je isto 14mm. Pa se malo dvoumim, zato rekoh da cujem iz prve ruke iskustva sa tom debljinom sata. Pozdrav

Zdravo shule83 i dobrodosao! Hamilton satove mozes naci u Chronos Time-u. Ne znam iz kog si mesta, ali njihova specificnost je da nemaju prodavnicu u Beogradu (mada im je tu centrala) vec u Novom Sadu, Nisu, Sabcu i Kragujevcu!

Pozdrav,

EDIT: sima hrabri me je vec pretekao :)

Nazalost Hamilton satovi ne mogu da se kupe nigde u srbiji. Teoretski oni su zastupnici ali prakticno ne moze kod njih da se kupi jer ih nemaju i ne nabavljaju.
Ponosam sam vlasnik hamiltona i moram ti reci da je u ovom cenovnom rangu on meni bio prvi izbor i nisam pogresio

Nemoj dolaziti u Novi Sad, ja sam kupio jedan Hamilton pre dva dana JazzMaster. Mogu ti reci da imaju za sada slab izbor, nije mi jasno zasto, ali je tako?
Imaju jedan Tonau, Valjda je tako, meni je ok ali je pravugaoni i malo klasicniji, Eta 2824-2, 49100 din.

Pozdrav, Milos NS

Fortisu koji je mnogo zvucnije ime od R.T. mnogi ovde zameraju sto je podigao cene ,tako da se odgovor sam namece.

Pomoć pri kupovini sata do 1000$

Nema boljeg mesta gde potražiti pomoć pri odabiru sata nego ovde :).
Planiram da naručim sat iz USA do 1000$ ali...
Sudbonosno ali, ne znam za koji se pre odlučiti. E sad ono što mi je bitno prilikom odabira jeste da prednost imaju automatic satovi, prečnik 40+ i možda da malo više vuče ka eleganciji. Proizvođači koje sam izdovjio u tom cenovnom rangu su Seiko, Tag, Oris i Raymond Weil. Trebala bi mi pomoć koji mehanizam je najbolje izabrati i naravno ako neko ima i konkretne predloge. Naravno dolaze u obzir i drugi proizvođači koji su u rangu po kvalitetu sa već navedenim.

Hvala unapred svima!

Re: Pomoć pri kupovini sata do 1000$

Uzmi kolega Seiko Presage SARW011 sa mehanizmom 6R27

SARW011.jpg

doduse on je samo 40mm ali verujem da se ne bi pokajao (ja nikako ne bih). A taman ti se uklapa u navedenu svotu.

I sam neko vreme tragam koji bi se to sjajni satovi mogli uklopiti u navedenu cifru:
Sinn 104ST.JPG
Sinn 104 st, kozna narukvica uz koju bih uzeo i mesh.Cenim sva mehanicka dostignuca proizvodjaca a ovo je najpristupacniji model idealnih dimenzija.

• Case diameter (mm): 41.0
• Case thickness (mm): 11.5
• Case lug width (mm): 20
• Case finish: Polished
• Case back: Transparent
• Case metal: Stainless steel
• Dial color: Black
• Winding: Automatic

Cena sitnica 950 EUR Bergische Uhrmacher Werkstatt - Uhren - Sinn - Tutima - Shop

Zatim Stowa Marine 41mm sve sa mesh narukvicom.Ima i nesto jeftinijih ali ova je za tacno 1000 EUR idealnih dimenzija:
Stowa Marine 41.JPG
Diameter: 41.00 mm
Height: 12.00 mm
Strap width: 22 mm
Lug-to-Lug size: 50.20 mm
Waterproof: up to 5 ATM
Weight: 77gr. (leather strap), about 130 gr. (metal bracelet)
Caliber: Unitas 6498-1
Mechanism: manual wind
Half vibrations per hour: 18,000 A/H
Function: hour, minutes, small second
Power Reserve: min. 46 hours
Number of jewels: 17 synthetic rubies

I naravno Fortis Marinemaster B42.
Moze se ispratiti na Ebayu za ispod 1000 EUR.Idealnih 42mm.Dostupan u nekoliko verzija koznih i gumenih kaisa
Fortis Marinemaster.JPG

Attachments

• Marinemaster 2.JPG
    Marinemaster 2.JPG
    26.4 KB · Views: 41
Last edited by a moderator:
Back