Predlozi za kupovinu sata do 150 EUR

Resio sam da castim sebe jednim casiom ef 527 sa metalnom narukvicom.E sad,cene kod nas u prodavnicama su oko 17000 sto je oko 140 evra,dok su na e bayu cene od 90$ pa na vise.Sad mene zanima da li naruciti sat preko e baya iz amerike ili ga ipak kupiti kod nas?

Pretpostavljam da je ovaj

Casio EF-527D-1A

I taj sa ebay-a ce te izaci 90-100e sa postarinom, pod uslovom da ti ne ocarine sat. Ako ga ocarine - pomnozi sa 1.3.

Ja bih prvo pitao kod domacih prodavaca da li daju neki popust za kesh...

..i ja bi napravio kao kolega eee...prvo bi tu potrazio popust...a koliko znam svi ga daju....

Da to je taj sat.Uskoro cu do Bg-a pa cu videti da li daju neki popust za kes.Jos jedno pitanje da li je neko imao iskustva sa parnis kvarcnim satovima?Da li je pametno dati nekih 120-130evra za parnis?

Pozovi Sense u svakom slucaju posto im se (pre)cesto desava da nemaju satove sa sajta. A sto se tice Parnisa bilo bi dobro da stavis link do modela koji te zanima.

Predlog za sat...

Pozdrav ekipo,
Hocu sebi da kupim sat, budzet mi je do 150 eura. Do sada sam gledao razne modele u tom cenovnom ranku ( Festina F16759/1 ; Festina F16760/1 ; Jacques Lemans Como 40-6A ...)
E sad sta mi Vi osim ovoga mozete preporuciti? Neki od odlika koje bi valjalo da ima jeste da prikazuje datum i da velicina glave bude 44mm-46mm.
[FONT=&quot]
Zum Heranzoomen mit der Maus über das Bild fahren

[TABLE="class: vi-centerclass"]
[TR]
[TD]Ähnlichen Artikel verkaufen? Selbst verkaufen
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=1]Jacques Lemans[/h]

[TR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=1]Jacques Leman[/h]

[TR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=1]Jacques Lemans[/h]

[TR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/FONT]

[FONT=&quot][h=1]Jacques Lemans[/h][/FONT]

Re: Satovi za svakog - Pomoć pri kupovini

Cao svima,evo ukratko da kazem,imam 3 sata trenutno,festinu,hector h i casio.Festina sa tvrdom koznom narukvicom,a ostala dva su sa gumom ili valjda takozvanim kaucukom.Zelim uzeti sat sa metalnom narukvicom,crnom podlogom u unutrasnjosti,gledao sam casio,gledao sam fossil,festinu i onda sam u jednom trenutku resio fossil da uzmem i naleteo na komentare kako nije bas kvalitetan.
A posto nisi neki znalac sto se satova tice voleo bih ako me mozete posavetovati u vezi kupovine.
Uzeo bih sat do 150 eura,kao sto rekoh,metalna narukvica i crna podloga,bez florecentih detalja to mi nekako ne prija,ako imate nekih saveta bio bih vam veoma zahvalan!

Re: Satovi za svakog - Pomoć pri kupovini

Vladimire
Postavi sliku tog Fosila koji ti se svideo da bi videli u kom pravcu da razmišljamo.

Pomoc oko kupovine sata do 150e

Trazim sat sa koznom crnom narukvicom, vise elegantni nego sportski. Gledam vec duze vreme i imam nekih top 3 pa zelim da cujem vase misljenje koji je najbolji ili neki drugi da mi preporicite.
1. Casio EFV-500l-1A
http://www.reddeerwatches.com/media...9433887a97daa66f/e/f/efv-500l-1avudf_03_2.jpg
2. Festina f16760
http://www.svetsatova.com/pictures/new_watch_images/13954/image.jpg
3. Fossil FS4812
https://fossil.scene7.com/is/image/FossilPartners/FS4812_main?wid=560&hei=292

Re: Pomoc oko kupovine sata do 150e

Pozz Marko dobro dosao na forum.
Moja preporuka ti je Casio,po meni ti je on najbolji izbor.

Pozdrav ljudi. Treba mi pomoc oko odabira casual sata. Uzeo sam SNK809 prije neki dan ali nisam nesto zadovoljan + je manji nego sto sam mislio. Nosicu ga ali nije to to :/.

Orient Bambino mi se svidja ali je nekako previše dressy. Ne ide baš uz majicu i farmerke npr. Možda grijesim...

SNKE51 (ima jedan blue dial za 95$) je isto na wishlisti ali slicnih dimenzija kao 809. Mada 38mm može da prodje kod dress satova cini mi se (?)

Predlozite nešto pa da vidimo.. :)

Uzmi orient bambino i stavi ga na nato. Neku sa veselim bojama. Ima dosta slika na netu, pogledaj.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Uzmi orient bambino i stavi ga na nato. Neku sa veselim bojama. Ima dosta slika na netu, pogledaj.

pa najblizim sam Bambinu, samo ne bih da se zeznem..opet.

koji dial izgleda manje dressy? inace je 165$ sa postarinom na jomlashop. malo skuplje nego sto sam mislio. na creationwatches ima samo plavi za 100e.
01d6f7e6-7df3-4680-9dbc-94edc529be5e._SR970,300_.png

i bijeli je kul:
https://www.google.me/imgres?imgurl...qLdAhXCiiwKHRfiDEIQMwg9KAYwBg&iact=mrc&uact=8

malo dosadjujem prastajte.

Last edited:
Meni plavi izgleda vise veseliji. Ali to je moj utisak :)

Trebalo bi na te cene da dodas jos oko 30% - carina i pdv. Sa jomashop-a je velika verovatnoca da te ocarine. Sa creationwatches kako se zalomi - ima i onih koji su platili i onih koji nisu. Sve zavisi od postara/carinika i njihove procene.

Jesi razmisljao o Casio? Imaju veliki izbor dobrih satova. Za 5-6K dinara, a mozes i u radnji da pogledas i probas. Nisu mehanicki, ali imace izgled kakav trazis.

Last edited:
U CG placamo pdv za narudzbine od preko 75e i carina+pdv za one preko 150e. Ovaj Bambino sa jomla bi kostao 142e sto nije toliko strasno. Takodje postoji šansa da se provuces bez dodatnih troskova :)

Ovaj Casio je kul ali dosta lici na SNK. Razmislicu jos malo, jos koji dan..

Back