Predlozi za kupovinu sata do 150 EUR

Sat odlicno izgleda, nema greske, izrada, detalj, kvalitet , ma za tu kintu je dzabaka.

XI4QC8N.jpeg

Orient ER27009B - Symphony Review with Pictures

Pogotovo ako kazes da je za svaki dan, i jos ako si u fazonu odelo-palachinka... Mada moze i onako "casual-low maintenance" da prodje.

I to lepo da prodje.

1318465d1387561215-decent-cheap-automatics-orient01.jpg

Jos mala kinta za ovaj nato i ihaaaaaj....

Licna iskustva sa C.W. nemam, ali evo i sta kazu za njih...

Creationwatches reviews | Customer reviews of Creationwatches | www.creationwatches.com

Creation Watches - Black Monster

Creationwatches.com - Stay away from these guys, Review 630569 | Complaints Board

CreationWatches Reviews: 4.7 Stars | Creationwatches.com Consumer Reviews on SiteJabber

Who has used www.creationwatches.com? Are they genuine? | AVForums

Pa ti izvuci zakljucak, a mozda je i neko od clanova ovog foruma pazario od njih.

Mozda ce se jos neko javiti.

A imaju ga i ovi:

http://www.skywatches.com.sg/reviews/orient-symphony-mens-classic-automatic-dress-watch-er27009b.htm

Proveri i njih!

Ajd... I uzimaj dok te nisu pokolebali. ;)

Pozz

Last edited:
Creationwatches od mene cistu desetku imaju! Ja kupio 3 sata od njih, na moju preporuku jos par drugara..i svi prezadovoljni!

Još par pitanja, free ili FedEx(+39$)? Otvorio sam PayPal račun i na njemu mi je stanje 0, povezan je sa mojom karticom, da li to znači da ne moram da prebacujem na PayPal račun već da on skida sa moje kartice?

Ne moras da prebacis, skida direktno sa kartice.

Free ili fedex, zavisi od tebe i onog sta ti odgovara.
Ako uzmes Fedex, stici ce brze, dosta brze, ali je skuplje i jos ce verovatno da ti naplate uslugu spedicije.
Free je naravno besplatno, putuje duze, ali je besplatno.:)

Creationwatches je ozbiljna firma. Oni prodaju satova u vrednosti od ko zna koliko $$$, nece oni da se brukaju za 100$.
Od njih je dosta clanova foruma porucivalo, izmedju ostalih i ja.
Koliko je meni poznato, nikome se jos nije desilo da sat ne stigne.

Last edited:
Kao sto rekoh vec, ne znam da se to nekome desilo.
Ja sam licno porucio jedno desetak satova preko interneta, i uvek je sve bilo u najboljem redu.
Pored satova sam porucivao i gomilu nekih drugih stvari, i sve je do sada stiglo.

0 znaci da ti je stanje na tom pejpal racunu nula, posto ne mozemo mi u srbiji da primamo novac, svima je 0, a stanje na kartici se naravno ne prikazuje na tvom pejpal nalogu, tice se zastite podataka i bankovnih racuna

nasa posta odlicno radi svoj posao, ne moze takav paket tek tako da se zagubi, to je sve osigurano

Poštovani Pavle,
želim samo da te izvjestim da sam na tvoju preporuku nabavio sat: https://www.google.rs/search?q=snda5...w=1680&bih=941.
Moram ti priznati da sam se baš namučio jer ga nigdje nisam mogao pronaći na "našim" prostorima.
sat je predivan i još jednom se zahvaljujem na predlogu.

Поштовани Дукин,
Надам се да си задовољан. Сат је много добар. Ја нисам успео, али ти јеси. У здрављу те служио! Поздрав!

Seiko Hronograf

Treba mi preporuka za seiko sa štopericom koji bih naručio internetom. Uslov da je povoljan (da se ne carini po mogućnošću), a bilo bi dobro da je WR makar 100m.

Re: Seiko Hronograf

Eh! Ajde ne zajebaj, evo i ja bih djevicu ovako sa 53-je :)
Model bi trebao ti odabrati, a za u vezi carine se obrati zemljacima. Dragojlovic Darko mislim da ima iskustva, no to je samo moja preporuka.

Re: Seiko Hronograf

Pa za te pare (da prođe bez carine) ima quartz štopera. :)

Baron, na creation-u imaš odličan izbor tih jeftinijih štopera. Mislim da im cene kreću već od nekih 70-ak evra. Baci pogled, možda i nađeš nešto.

Pored Creation wathces, pogledaj i HOMEPAGE - Watchhubs

Ne znam koja je zakonska granica kod vas, ali koliko mi je poznato mnogo stvari prodje neocarinjeno, cak iako je vrednost veca od propisane.

Ajde ovako da preformulišem, treba mi kvalitetan sat sa štopericom, da je vodootporan makar 100m, kvarc, da nije preskup pa da plačem kad ga oštetim ili skvasim . Imate li dobra iskustva sa nekim? Seiko sam rekao jer prepostavljam da prave trajnije hronografe od casia ili timex-a sa kojima imam loša iskustva.

PS off
Sad vidjeh da sam ja jedan od ranijih članova na forumu, preko 5 god :)

Last edited:
Koji je G model?

Vidim da imaju razliciti mehanizmi: 6T63, 7T94,V172, 7T62

... Ima li tu neke razlike osim u položaju datuma...

Last edited:
ovaj, vrlo lako sam ga prodao za dobar novac ali je bio perfektan i jedini za koji mi je bilo zao sto ga prodajem, mozda ponovo uzmem jedan casio G, da ga nosim dok igram fudbal :)

g5600e5001.jpg

dw 5600 e

Last edited:
Ima nekih razlika.
6T serija je novija, relativno kratko na trzistu. Dugorocno se ne zna pouzdano kakvi su, ali su se za sada dobro pokazali.

7T serija je dugo prisutna, odlicno se pokazala i tu nema greske.

V172 je mehanizam sa solarnim napajanjem, ako se ne varam. Ugradjuje se i u neke skuplje modele. Koliko sam video, ni sa njim nije bilo problema.

Da ti preporucujem neki konkretno model, malo mi je glupo, posto se ukusi razlikuju, a izbor je stvarno veliki, ali eto, za male pare neces pogresiti ako uzmes neki model sa mehanizmom iz 7T serije. Tu onda ides na provereno.

Back