Hvala vam puno na izdvojenom vremenu, eto nesto sam i naucila u potrazi za poklonom. Porucila sam Roamer, ovaj Citizen je super sat ali te funkcije koje on ima nisu nesto sto bi suprug često koristio. Javicu utiske, nadam se da ce biti pozitivni 
Kolega Haifisch,a i ostali da li da kupim onaj Hamilton Viewmatic,covjek mi je spustio cijenu na 240€.To je onaj sa OLX-a polovan.?
Ima u prethodnim mojim postovima cinimi se od 48 stranice,u pitanju je Hamilton Viewmatic,link je sa OLX-a.Jel imaš više podataka o tom satu,a i još koju sliku???
Ali me malo buni ona garancija sto si kolega Haifisch spomenuo,tj. datum na garancijiKolega Djordje,
Uzevši u obzir, da su ovih dana razjašnjene neke pojedinosti oko označavanja modela kod Hamiltona i da sat izgleda sasvim ok na slikama, misim da je cena odgovarajuća i ako ti se sviđa, ne vidim razloga, da ga ne bi uzeo.
Svakako bi iblo dobrodošlo, ako imaš mogućnost, da ga pre kupovine vidiš uživo. M
islim, da ova 2 mm zbog kojih je manji od tvoje prvobitne želje, neće predstavljati problem, jer je obruč oko stakla tanak, pa to vizualno povećava obim.
Srećno i postavi neku tvoju sliku, ako ga budeš uzeo.