Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi...

Sve cestitke sad mogu da te zovem kolega:) Zelim ti da brzo i uspesno nadjes posao u struci sto nazalost u ovoj nasoj zemlji i ne ide bas tako lako:) Ziveli:beer:

Zenith, čestitam!
:congrats:

Velika je to stvar.

Iako ne zvuči dobro promena statusa iz "student" (ili "apsolvent") u "nezaposleni", želim ti da se na ovom poslednjem ne zadržiš i da brzo počneš da radiš u struci.

Tako je, nema odmora dok traje obnova!

Nego, sta bi za cast???
Na sledecem okupljanju ti castis;)
I oce li pasti neki sat za diplomu?

Dobro veče. Tražio sam ovu temu na forumu i ne nađoh je ali mi je dobronamerni član pomogao (hvala).

Moje ime je Dario. Nastanjen sam u Doboju, zaposlen u svima vam/nam dragoj firmi, Telekomu. Sretno oženjen,
ljubitelj dobre hrane, dobrog društva, fitnesa i naravno satova. Trenutno u potrazi za novim primjerkom da mi
krasi ruku. Pozdrav.

Tako je, nema odmora dok traje obnova!

Nego, sta bi za cast???
Na sledecem okupljanju ti castis;)
I oce li pasti neki sat za diplomu?
Lako cemo za cast ja i ti s obzirom da cu cesto dolaziti za Pancevo.
Za sat ne znam posto sam dao 300 evra za HTC Desire X pre nekoliko dana.Stvarno dobar telefon srednje klase.
Ali se necu buniti ako neko pokloni neki satic. :)

Ma, samo ti uživaj u odmoru dok još možeš. ;)

I neka je sa srećom za diplomu :beer:

Zenith, posto sam u poslednje vreme bio u guzvi - tek sad vidim poruku. Cestitke za diplomu :congrats:!

@Dario - samo da pozelim dobrodoslicu sa malim zakasnjenjem.

Pitanje

Prvo da pozdravim sve ljubitelje satova,nov sam ovde pa jos neznam kako tacno ovo fukcionise u prvo vreme cu samo malo da pratim da vidim sta se desava.

Zposlen sam u Vodovodu.Odavno sam imao zelju da posedujem dzepne satove a poceo sam tek pre mesec dana i vec imam par lepih primeraka.Posedujem Golanu,dve molnije,vidim da ce mi ovo postati lep hobi.

Ciao Ljubitelji Satova posto sam novi ovde zeleo bih da se predstavim . Ja sam Simke 33 godine mlad moj jedini hobi su satovi bavim se popravkama stova skupljam i uzivam u satovim . Dugo sam trazio forum kao ovaj gde moze lepo da se diskutira druzi i pomogne ljubiteljima fine mehanike .

Back