Милан Милановић
Banned
po imenu sam provalio da se majes oko nemackog, kad vidim himmelstrider setim se jedne remarkove knjige 'Der Himmel kennt keine Gunstlinge' ili nebo nema miljenike

@RUS, hvala..... Sat imam, ali baš i nije za pokazivanje . Swatch Irony chrono 1998 , kupljen negde sredinom 1999 kao poklon od moje tadašnje devojke ( današnje supruge) za diplomiranje...
Pozdrav, zovem se Ljubica, udata, dvoje dece, imam 33 godine, danas sam se uclanila na forum. Opsednuta sam satovima jos od kad znam za sebe, aktivno se bavim sakupljanjem, razmenom, kupovinom i prodajom satova od 13-te godine, od pre tri godine se amaterski bavim i servisiranjem, u glavnom vrsim popravku sitnih kvarova za sada, posto sam samouka. Zanimaju me samo mehanicki satovi, posto sam zena volim da se sija te preferiram stare satove u pozlati, ali iskljucivo muske. Najvise me zanimaju omikroni u kolekciji ih za sada imam tri, ali kolekcija naginje prosirenju i vise nego sto je to pametno, takodje i jednu raketu u pozlati 2609h, mehanizam koji me nikada nije izneverio, zatim komandirski iz 80-tih, darwil 7071, korteber, timor iz 30-tih, itd. Od ostalih interesovanja, filmovi, stare stvari i slikarstvo. Eto, ako nekog uopste zanima, al ko velim red je da se predstavim kao novi clan,nadam se da nisam udavila. Pozdrav svima