Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi...

Latinica uvek osim na pismenima iz srpskog. Nije da je ja nesto volim, nego mi je prosto upotrebljivija i brza za pisanje (u stampanoj verziji). Uz to, vremenom su svi casopisi, svi sajtovi i titlovi otisli na latinicu, ovo je samo logican nastavak.

Srdačno pozdravljam sve članove. Moje ime je Kruno (Nokru). Novi sam član. Dolazim iz Karlovca.Bavim se sakupljanjem satova i ponekog komada oružja, odnosno militarije.

Last edited by a moderator:
Nokru
Dobrodošao iz lepog grada na tri reke!;)

Primetićeš da sam iz tvog posta izbacio jedan deo koji bi mogao da prođe kao nedozvoljena reklama.
Ako poželiš da svoje satove prodaješ u Srbiji mogu ti preporučiti Polovni satovi | Svet Satova

Nadam se lepom druženju.

Moj previd
Hdedoh reći -4 reke-Korana, Kupa, Dobra i Mrežnica

Da izvineš...za Pivsku ne znam (ili se zaboravilo-davno beše)
:blushing:

Sada ću da je potražim na karti

EDIT-Sem ako ne misliš na Karlovačke dane piva :)

Last edited:
Kucao sam ''EDIT'' u isto vreme kad i ti tvoj post.

Treba mi malo vremena...ali ukapiram ja :D :beer:

Slika će zasigurno biti, satova ima,ali slabija mi je strana "tehnika" i snalaženje u slanju slikanju i konverzciji na netu. No bit ću slobodan potražiti pomoć iskusnijih članova o bilo kakvim podacima o TITOVIM IWC c 89, dodjeljenim JNA generalima. Uskoro ću vam pustiti poneku fotografiju ili možda ako je potrebno serijski broj sata.Ako bih vam svaki tjedan pustio po nekoliko fotografija nekih od svojih satova dosađivao bih vam dvadeset godina.

Pozdrav svim clanovima ovog divnog mesta.Red je posle pune tri godine svakodnevnog pracenja (ali bukvalno) i za moj prvi post.Zivim u Vojvodini.Od malena volim satove i imam poprilican broj.Nisu svi u reprezentativnom stanju,neki se nose neki cekaju na sredivanje.Bice i tema u kojoj cu ih pokazati samo polako.Toliko od mene za prvo javljanje.

taunus, dobro nam došao, ovako, zvanično t.j. srećan ti prvi post ;). Svakako jedva čekamo da pokažeš kolekciju!

Pozdrav, zovem se Borko a zovu me Boriša :D
Iz Cacka sam, zainteresovah se za satove zato sto sestra hoce da mi kupi za 18ti rodjendan :)
Idem u Tehnicku skolu, arhitektonski tehnicar, gajim ljubav prema motorima i prema ribolovu :D

Back