Prinove u kolekciji

Sta reći nego...Duboki naklon..
U zdravlju te služio kolega...

Hvala kolege na cestitkama pa i vi da se pridruzite ubrzo

Rale, odličan sat:congrats:
U zdravlju te on dugo služio, a penzija još duže :)

Čestitke na prinovi Therion.
Šta još novo da kažem o ovom satu, osim sve u superlativu.
Super sat.

U zdravlju te služio.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Hvala! :) Ovo je najbolji sat za te pare, jednostavno nema konkurencije. Izrada je na nivou švajcarskih satova u rangu 3-5 hiljada Eura.

Lep sat ali je i zanimljiva konstatacija. Nije li previše subjektivna?

Evo i jedan novitet kod mene u kolekciji, sat skromne firme, skromnog mehanizma ali neobicnog kucista :)

Anker 17 rubina ( cak ) duroswing antimagnetic
_MG_9403.jpg
2016-08-13 15.14.47.jpg

Malo prasine popadalo po satu inace sam staklo polirao :) Sat radi tacno cak ima i solidnu rezervu snage :)

Hvala! :)Izrada je na nivou švajcarskih satova u rangu 3-5 hiljada Eura.

S ovim se ne mogu složiti.
Nije ni blizu tim satovima.
Mogao si reći da je i 5-ca vrh vrhova, samo joj promijeniš narukvicu i eto je k'o Roli!

Ni ja. Imao sam Suma, plavog, i sat je zaista sjajan, definitivno bih ga ponovo kupio, ali po mom mišljenju sad vidi koliko i košta, ili do 600 - 700 evra max.
Iako svaki put kad ga vidim na slici, i setim se kako lepo leži na ruci i kakvo prelepo kućište i kazaljke ima jedva odolim da ga ponovo ne naručim.

Last edited:
Sumo je dobar i prepoznatljivog izgleda, cijena ok. I to je to.
Ništa posebno. Ko hoće specijalnog Seika uzima GS ili Credor(za neke modele treba biti barem milioner). Oni su druga priča.

Ih Hadži da ne mešamo Suma sa GS-om ili Credorom.
Jeste i Sumo poseban, ali za svoju cenu.

Mislim da bih uvek pre pazario Certinu action DS diver sa keramičkom koronom u tom rangu, jeste nešto skuplji, ali čini mi se ipak bolji sat.

Re: Festina f16820/4

Dimce
Dobro ti nama došao!

Auuu al sam omasio temu ili sta vec gledao sam al nema nigde tipa kao predstavljanje pa me ubacilo ovde :)

Back